Har dere sett disse filmene?


25.sep.2011 20:20
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 35


 

 

Hei søtinger! ♥


Tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg. 80 stk sa jeg skulle beholde jumpsuiten, mens EN sa jeg skulle bytte den, så da er jo saken klar. It`s a keeper then! Fint at bloggnorge tar mine klesrelaterte problemer særiøst. Hehe. Skal særiøst spørre dere om råd oftere fra nå av :-D

 


 

Gotta love sundays. I min verden er søndager synonymt med godis og filmdag, og denne søndagen er intet unntak. Isted spiste vi goood kyllingpizza fra pizzaexpressen. Kos. Etter maten skulle jeg være sporty å gå meg en tur og samtidig få meg litt frisk etter å ha sovet og bare sittet inne hele dagen. Så begynte det å regne.... Heldigvis gikk jeg (ikke helt tilfeldig..) forbi en Mix-kiosk, så da tok jeg like greit en liten stopp der, kjøpte godis og snudde hjem igjen.

 
Har gledet meg lenge til å se filmene på bildet. Noen som har sett de og kan si om de er bra eller ikke?

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Gleder meg til å se disse filmene!


19.sep.2011 22:38
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 32


..

 

 

 

Ikke så lenge igjen til Breaking Dawn premiere ;-) Herregud, kan nesten ikke VENTE!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Mermaids


05.jun.2011 22:37
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 8


 

 

Sometimes beauty........can turn out to be a magnificent beast.


Elsker Pirates of the Caribbean filmene, og den nyeste er min desiderte favoritt hittil. Filmkritikerne er ikke enig med meg, men dem om det. Favorittscenen min er når disse vakre, men dødelige, havfruene (som i virkeligheten selvfølgelig er supermodeller. BOMBE!) lurer piratene til havets bunn ved å forføre dem.

 

 

Hva syns dere om filmen?

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


"Happiness is a mood, not a destination"


22.mar.2011 21:16
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 14


 

Julian: "I feel like people get lost when they think of happiness as a destination. We`re always thinking that someday, we`ll be happy. When we get that car, or that job, or that person in our lives that will fix everything. But happiness is a mood, and it`s a condition, not a destination. It`s like being tired or hungry, it`s not permanent. It comes and goes and that`s okay. And I feel like if people thought about it that way, they`d find happiness a lot more often."
Brooke: "So you think it`s okay to feel a little miserable now and then, even if you have great things in your life?"

Julian: "You think it`s okay to feel a little hungry now and then?"


Brooke: "Happiness is a mood, not a destination... I like that."Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Akkurat nå...


07.mar.2011 22:17
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 8


...er det Paradise Hotel som gjelder :-) Kall meg gjerne hjernedød som ser på slike tv-programmer, men vakre mennesker i syden som driter seg ut på rikstv, hva er vel mer underholdende enn det? Har ikke nådd å få noe ordentlig førsteinntrykk av deltagerne enda, men er spent på å se hva slags drama og intriger de klarer å hoste opp denne sesongen. Alt jeg vet er at det skal MYE til for å toppe fjoråret. Eller rettere sagt, Torbjørn ;-)

Btw: 1 stk søting holder på å ordne designet mitt for tiden, tusen takk <3
Kanskje det blir Paradise eller i verste fall Charterfeber med Charter-Svein på oss til neste år? HAHA.

 

Ser dere på Paradise?

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Verden hadde vært en bedre plass å leve i...


28.feb.2011 22:49
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 2


...om alle var som beboerne på Tangerudbakken! Blir aldri lei de herlige menneskene :-)

De har alle sine særegne trekk, men ærlighet, godt humør og tvers igjennom godhjertet er kvaliteter de innehar allesammen. I tillegg har de bare fine ting å si om hverandre til enhver tid. Tenk hvis alle var sånn? Da hadde det ikke vært mye ondskap her i verden. Husker sist jeg skrev om de på bloggen, så var det en som kommenterte: "Ntåååw, dem er såå søt. Skulle ønske jeg hadde min egen lille downs<3" Djizes, fins ikke grenser for hva enkelte kan finne på å si på nett.

Kveldens episode, hvor Tangerudbakken møter Berserk på Filippinene ble avlyst pga de tragiske omstendighetene i Sørishavet. Litt synd egentlig, hadde jo vært koselig å sett den episoden. Men selvfølgelig, all respekt til de som har tatt denne avgjørelsen. Tenk på familiene deres som sitter hjemme og lengter og håper. For det fins jo fremdeles håp, gjør det ikke....?

Jeg må virkelig ha fått for meg at jeg er en av dem, for isted presterte jeg nemlig å skrive dette til mamma: "Æsj, dagens episode av Tangerudbakken der vi møter Berserk ble avlyst :-/" HAHA, der VI møter dem faktisk?! :-) Morro. Bildene er forresten fra deres fanpage på Facebook, fra mappen "Gode dager med Berserk".


Fra det ene til det andre: Er sengeliggende med bihulebetennelse for tiden. Bu-fucking-HU. Halve ansiktet mitt er helt lammet og det er sykt ubehagelig. Får håpe antibiotikan begynner å virke snart og jeg blir bedre til aftenvakt på Ortopeden imorgen. Har allerede vært borte idag, så vil helst ikke ha mer fravær den her uka. Jaja, nok klaging for idag. Alle klager jo på facebook, så da kan vel jeg også klage på bloggen? Hell yeah. Hihi.

 

Ha en fin mandagskveld da dere <3Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hvem er kjekkest i Greys?


22.des.2010 12:13
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 8There`s a new hunk in town. Og med town så mener jeg Greys Anatomy. Nemlig Jesse Williams. Come to mama sier jeg bare! Har igrunn aldri vært så hekta på Greys før nå, jeg :-) Ryktes at Rihanna også er hooked på han. Oh-na-na, don`t blame ya!:-D Trengte bare å google Greys Anatomy hunk så kom han opp. Haha.

Hvis dere skulle velge en av  disse 3, hvem ville dere valgt......

Ovennevnte, McDreamy eller McSteamy?


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Six billion people in the world...


08.nov.2010 17:37
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 15


 

Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes... All you need is one! ♥Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Katie Piper - Ble utsatt for syreangrep av en sjalu ex!


04.nov.2010 23:12
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 14


Så dere programmet om Katie Piper igår på tv2? Herregud, for en dame. Så fantastisk optmisistisk og tapper tiltross for alt det fæle hun har gjennomgått.

Hun jobbet som modell og skjønnhetsdronning på heltid. Så kom hun i kontakt med en fyr på facebook som regelrett forguuudet henne og hennes utseende. De skrev med hverandre en stund og ble ilag etter bare 2 uker. Da begynte han å bli sykelig sjalu og kontrollerende med Katie. En natt etter en fuktig natt på byen tok de inn på et hotell. Han hadde visstnok store planer for natta, men Katie var trøtt og ville bare legge seg for å sove. Det endte med at han ikke ga seg før han fikk viljen sin, så han voldtok og mishandlet henne gang på gang den natta. Hun kom helskinnet fra det (hvis man kan si det, da), og valgte å ikke ta kontakt med politiet. Hva kunne hun si, at kjæresten hennes hadde hatt sex med henne mot hennes egen fri vilje? Noen dager senere begynte han å ringe henne konstant, og insisterte på at de skulle treffes. Katie gikk med på ett siste møte med x-kjæresten.

Når hun kom ut fra leiligheten, så ringte han å spurte nøyaktig hvor hun befant seg. Dette fortalte hun da. Med det samme hun sa det, så så hun en ung gutt med hette over hodet komme mot henne med en glovarm kaffekopp (trodde hun da) som han holdt langt unna kroppen sin. I det neste minuttet fikk hun svovelsyre over hele ansiktet og hele ansiktet etset bort bare iløpet av sekunder. Alt det der pga en sjalu psykopat!! Big price to pay....

All because of this son of a bitch. Heldigvis fikk han livstidsdom. Det samme fikk den unge gutten som han hadde leid inn for å kaste syren på Katie.
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Winterwonderland from hell


17.okt.2010 22:34
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 1


Det nærmer seg vinter i Tromsøby, og det merkes. Til min store ergrelse. La meg male dere ett mentalt bilde, så skjønner dere kanskje meg litt bedre....

Forestill dere å rusle utav leiligheten klokken halv 7 på morgenen og neeesten snuble ned den bratte trappen pga at man går i halvt søvne/halvt våken tilstand, for SÅÅ og faktisk ramle i det du tråkker i nysnøen, som selvfølgelig dekker det tynne islaget fra helv.... Ahh, det er da du vet at det nærmer seg den heerlige årstiden vi alle elsker. O`holy winter... Winterwonderland... Ahh, who am I kidding? Hater vinter og snø og ALT det representerer: vinterklær, kulde, glatt føre på veiene, osv. Kunne fortsatt i evigheter.

Oh no, we don`t.

Forresten... Jeg og Risten var på kino og så på Fritt Vilt III på fredag. Likte I og II veldig godt, så hadde høye forhåpninger. Desverre så levde den ikke helt opp til de. For det første var slutten MEGET irriterende. Skjønner jo at den måtte bli som det ble, men irriterende var den fordet. Uansett, slutten kunne jeg ha levd med, hadde det ikke for at den var såå forutsigbar. Jeg mener... Dere vet alle klisjeene som ofte dukker opp på skrekkfilmer? Halvnakne blondiner, null dekning på telefonen og ingen hjelp å få på mils avstand, en morder som aldri dør, offeret snbler akkurat når morderen er bak han, morder i speilet. You know what I mean? Den hadde ALLE de. Ergo, veldig lett å forutse handlingen til tider. Men, men. Skvatt ett par ganger, så jeg er sånn passelig fornøyd egentlig :-)

Har du sett den?

 Ps: Hvis DU er en av de mellom 15-17år som skriker og HYLER av all din hals når du er på kino og ser  på skrekkfilm, så skal du vite at det er ekstremt irriterende for oss andre. Var mange av de da vi var der. ANNOYING ! :-)

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


En fantastisk bra film


16.aug.2010 00:47
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 8Selvfølgelig snakker jeg om Inception... ;-)Så den igår. Begrepene drøm og virkelighet fikk en helt ny betydning etter denne filmen for å si det sånn ;-)
Skal ikke røpe noe mer av handlingen.... Leonardo Dicaprio var som vanlig helt fantastisk i sin rolle. 2.5time bare raste forbi. Min kinodate, Risten, derimot var ikke helt enig i at den var bra, og jeg så at hun kikket jevnt og trutt på klokka under hele filmen. Hihi. Men uansett, min mening: Hvis du ikke har sett den, se den!! :-)

Fra det ene til det andre... En heslig opplevelse igår. Når vi kom hjem fra kinoen, så satte vi oss ned på sofaen for å spise. Så plutselig så jeg at venninna mi tok ett blikk på skulderen min og fikk øyne runde som tallerkener. Min første tanke var jo: "Ojj, faen, det er ett dyr som går på meg", så jeg kastet de dyrebare nudlene mine (studentmat vet dere) på sofaen i VILL panikk og begynte å hoppe og riste av meg hva det nå enn var. Og ganske riktig så var det en svææær edderkopp så var på vei oppover på skuldrene mine. FYSJ, får grøsninger tilogmed nå i ettertid. Får FNATT av edderkopper!!! Huff da, jaja.

Men nå skal jeg krype under dyna, opp halv7 imorgen :-( Godnatt!
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Film + smalltalk


06.aug.2010 00:17
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 18TRE innlegg på en dag. Herregud, jeg må virkelig kjede meg.
..

I morgen drar vi til kystens perle, Kårhamn. Det blir nok en opplevelse for seg selv. Haha. Kremt :-) Neida, det blir koselig med en liten tur med familien før skoleh*lvete begynner igjen på onsdag. Er uansett 1stk HAPPY Inger idag,
 for nå er det bare EN dag til gullien min kommer hjem. LIKER! Hjertehjertehjerte! Missed him alot.Anyblog.... Jeg og bror så denne filmen forleden natt da vi ikke fikk sove, og den var særiøst creepy.The Unborn
. Elsker skrekkfilmer med skumle unger... Uansett, det endte med at jeg fikk mareritt den natta og skremte livskjiten ut av bror. Jeg hadde visst våknet opp midt på natta med øyne runde som tallerkner, så rett på han og sa "Hjelp meg, bror!"  Da vart han skræmt jahm. Haha. Jaja, litt komisk da.... Og ganske creepy! :-D


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hva syns dere om Eclipse?


10.jul.2010 18:02
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 43


Ingen hemmelighet at jeg er en stor Twilightfan <3 Team Edward that is ;-)

Idag skal jeg endeliiiig dra å se på Eclipse. Gleder meg sykt. Har hørt at den har fått litt blandede omtaler.
Men tror nok at JEG kommer til å like den uansett :-D Selv om jeg gruer meg litt til den delen der
Bella kysser Jacob. Buhu. Hva syns dere som har sett den?Team Edward eller Jacob?


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Har dere sett SATC2? Isåfall, vad tycks?


10.jun.2010 21:02
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 12


Jeg og Inga Laila skal dra å se på nå. Dere som har sett den, er den verdt å se på? :-)

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Movienight


22.mai.2010 01:42
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 24


Filmkveld med kjære + to likesinnede som elsker skrekkfilm (nesten) like mye som jeg, nemlig Risten og Inga.
 Så den i 3D, hadde aldri trodd at de simple papirbrillene skulle funket, men det gjorde de så absolutt.
Det fant jeg fort ut da jeg nesten fikk en flygende skrue rett i trynet. Da vart jeg litt skremt ja, haha.
Inga nektet å ble med på bildene. Teiting ;-)


Denne så vi...


...Og følte oss sånn passe awesome (som hun Risten så fint sier det) med de tøffe brillene.


Snakker vi geekyjoe? Hihi, søten ;-*


Har dere sett den? Eller har dere noen andre filmer å anbefale?


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Filmer jeg gleder meg til å se


12.mai.2010 15:26
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 37


Her er ett utvalg av filmer jeg gleder meg til å se... Noen er allerede kommet ut, andre ikke.

EclipsePrecious


Sex and the city 2Dear John


My sister`s keeper


The last song

Den siste filmen tenkte jeg å dra å se på ikveld, hvis jeg får noen med meg. Kjæresten min så i reklamen at
Miley Cyrus er med i den, så han er nok ett håpløst tilfelle den her gangen. Haha.

Skal du se, eller har du sett noen av disse filmene?
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Det er tid for søndagskos


02.mai.2010 19:47
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 21


Back in Tromsøby. Ingen 1.mai-tur uten at minst en ting går galt. Denne gangen var det den møllspiste sleden våres som kollapset, så en 1timestur ble fort til en 3timers hjemtur. Snakk om Donaldflaks. Haha. Men alt i alt hadde vi en kjempefin tur. Hadde ikke fiskelykken med oss den her gangen, men det gjorde ingenting. For vi fisker for å fiske, ikke for å FÅ fisk, NEMLIG ;-) Nå er det  Avatar og påskeegg som står på menyen. Har enda ikke sett filmen, så har skyhøye forventninger til den for å si det sånn. Har du sett Avatar? Hva tycks?


Kjæresten min syns det er litt makabert at det er bilde av en  påskekylling som spis egg på kartongen :-( Lol.

Og med det vinker jeg farvel til bikinikropp til sommeren ;-)

Hørt isted...
Jeg: "Ååh, chocolate makes me happy."
Kjæresten: "Chocolate makes you a fatty."
Hmrf, makan til frekkhet?!:-D


Kos dere ikveld, folkens!


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits