ATM - Prøver klær....


03.nov.2011 20:36
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 16
Så mye klær, men ingenting å ta på meg. En kjent problemstilling for meg. Stuen min er forvandlet til ett hav av klær spredt rundt. Og jeg som nettopp hadde shinet leiligheten. Hehe. Leter etter ett antrekk til 90`s festen som er imorgen, og som vanlig er det ett rent mareritt. Shorts? Kjole? Skjørt? Bah, hater det. Eneste jeg vet helt sikkert er at jeg IKKE skal kle meg ut. Sikkert mange der som har på seg klær fra 90-tallet. Morro, morro. Gleder meg litt :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Favourite jacket


31.okt.2011 16:40
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 62


 

...En av dem hvertfall. Den er fra H&M. Fjorårets modell. Heldigvis er faux saueskinn fremdeles på moten :-DCopyright: I n g e r L i s b e t h ©


In my wardrobe - SMURFALICIOUS


18.okt.2011 19:48
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 45


 

 

Fra H&M

Søteste t-shirten ever. And girls do have more fun :-) Hihi. Må bare smile hver gang jeg ser den, for den minner meg så sykt om sommeren. Jeg og bestevenninna mi kjøpte likens før vi dro på festival. Planen var å bruke den der, men det var iiiiskaldt så de forble ubrukt og vi måtte ty til boblejakker - Nærmere bestemt skuterjakke for Inga sin del. Haha. Ah, memories. Men den var litt søt, ikke sant?
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Todays - knitted and earcuff


12.okt.2011 21:56
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 19


  Fant denne burgunderfargede herlige genseren på Cubus isted. Dem hadde absolutt alt av strikkede gensere til 100 spenn. Snakker vi KUPP? Absolutt. Billig, nydelig farge OG herlig varm på. Could not be better than that :-) Så fikk jeg inspo fra Kenza å bruke korsøredobber og earcuff samtidig. Likte det!

 


 

Jeg og Risten har vært på kino å sett "Babycall". Kort fortalt så handler den om Anna og hennes 8 år gamle sønn Anders som er på flukt fra Anders sin voldelige far. De flytter til en hemmelig adresse i en gigantisk boligblokk. Anna er livredd for at eksmannen skal finne dem, og kjøper en babycall for å passe på Anders mens han sover. Men merkelige lyder slår inn på babycallen fra andre steder i blokka.... SPOOKY SHIT!

 

Den var jo meget.... Forvirrende til tider. Hehe. Minnet meg litt om "Skjult" hvis dere har sett den. Syns ikke den var dårlig, men ble ikke sånn veldig imponert heller. Hadde kanskje litt for høye forhåpninger siden den hadde fått mange terningkast 5 :-) Men hun som spilte hovedrollen (en svenske), HUN var utrolig dyktig. Tvilte ikke på henne i ett sekund for å si det sånn.

 


Hihi, søta Skremt allerede før filmen ;-)


Drar hjem til Kauto imorgen etter praksis. Blir herlig, litt homesick nå kjenner jeg. Så kommer vel Sandra og Kristin også dit og skal bo hos meg. GLEDER MEG! Blogges imorgen når jeg er hjemme! :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Pink it up!


10.okt.2011 15:34
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 54


 

Mine rosa herligheter fra H&M. Pris: 399 om jeg ikke husker helt feil....

 

 

Elsker knæsje farger som kan sprite opp ett ellers så kjedelig og nøytralt antrekk. Skal bruke disse med en denimkjole, knæsjrosa clutch og matchende leppestift... :-) Sweet like candy.

 

 

Hva syns dere?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Today`s: Chinos


13.sep.2011 19:23
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 57


 

Elsker at chinos er på moten igjen. De er jo supercomfy og chill å gå med. Disse er fra H&m...

 

Klarte å forsove meg med vilje igjen idag. Droppet den kjedelige forelesningen om lovgivninger og booket meg heller på inn på zumba på morgenkvisten. Det var jo kjempe lurt. Siden jeg HATER å trene tidlig på dagen. Kan ikke ha vært meg selv da jeg gjorde det. Vel vel, endte jo med at jeg ikke kom meg dit heller. Helte i meg koffein i håp om å våkne opp, uten hell. Tvert imot, sovnet på sofaen. Skjerpings! :-) Tror jeg skal unngå å bli så ivrig og heller forholde meg til de faste kveldstreningene mine i fremtiden.

 

Anyways. Skulle dra å kjøpe Converse isted, men de modellene og fargene jeg ville ha var utsolgt over hele byen, nemlig hvit og vinrød i høy modell. Buhu. Har egentlig mest lyst på de i svart skinn, men de er jo så dyr. However, når jeg kom hjem igjen, så bestilte jeg de fra nett. Syns at jeg har siklet lenge nok etter de. Disse bestilte jeg...
Har dere converse?

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


In my wardrobe: Skull scarf


09.sep.2011 14:22
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 41

Elsker skjerfet mitt fra Bikbok. Liker at den er tøff og samtidig litt feminim med blomstene :-D

Hva syns dere om hodeskalletrenden? Vet at det er mange som syns det blir litt voldsomt.

 


 

Fra det ene til det andre... Har så sykt hjem- og ikkeminst Kelalengsel nå. Planen var å dra hjem idag, men sjåføren ombestemte seg. Godt å vite at det finnes flere vinglepettera her i verden, så jeg ikke er alene om det. Hehe. kommer nok flere helger. Nå skal jeg stikke til byen å traske litt, så skal jeg prøve dance aerobic på SATS for første gang. Det blir nok spennende. Håper bare ikke det blir så altfor mange vanskelige trinn. Når det kommer til sånne timer, så er jeg like elegant som en elefant i en glassbutikk ;-) Kos dere idag!

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Today`s: Metallic sweater


29.aug.2011 16:34
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 58


 

Klarte å forsove meg idag. Great timing. Akkurat når jeg og Sissel hadde avtalt at vi skulle bli særiøse studenter denne uka. Hehe. Våknet av at danza kudoro spilte på full styrke. Selvfølgelig har jeg slumret alarmen, men ringetonen hører jeg. Ble en bråstart på uka hvertfall. Ser ut til at Inga også var litt trøtt på morgenen. Gjesp ;-) Søta.

 
Hadde på meg min fine metalliske genser fra H&M idag.
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits