His love is all she knows...


28.feb.2011 23:17
Kategori: Musikk Kommentarer: 5Ville bare ønske dere en god natt med en av mine yndlingssanger for øyeblikket ;-)

Av selveste... *Trommevirvel*... BRUNO MARS! :-D (Bombe!)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Verden hadde vært en bedre plass å leve i...


28.feb.2011 22:49
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 2


...om alle var som beboerne på Tangerudbakken! Blir aldri lei de herlige menneskene :-)

De har alle sine særegne trekk, men ærlighet, godt humør og tvers igjennom godhjertet er kvaliteter de innehar allesammen. I tillegg har de bare fine ting å si om hverandre til enhver tid. Tenk hvis alle var sånn? Da hadde det ikke vært mye ondskap her i verden. Husker sist jeg skrev om de på bloggen, så var det en som kommenterte: "Ntåååw, dem er såå søt. Skulle ønske jeg hadde min egen lille downs<3" Djizes, fins ikke grenser for hva enkelte kan finne på å si på nett.

Kveldens episode, hvor Tangerudbakken møter Berserk på Filippinene ble avlyst pga de tragiske omstendighetene i Sørishavet. Litt synd egentlig, hadde jo vært koselig å sett den episoden. Men selvfølgelig, all respekt til de som har tatt denne avgjørelsen. Tenk på familiene deres som sitter hjemme og lengter og håper. For det fins jo fremdeles håp, gjør det ikke....?

Jeg må virkelig ha fått for meg at jeg er en av dem, for isted presterte jeg nemlig å skrive dette til mamma: "Æsj, dagens episode av Tangerudbakken der vi møter Berserk ble avlyst :-/" HAHA, der VI møter dem faktisk?! :-) Morro. Bildene er forresten fra deres fanpage på Facebook, fra mappen "Gode dager med Berserk".


Fra det ene til det andre: Er sengeliggende med bihulebetennelse for tiden. Bu-fucking-HU. Halve ansiktet mitt er helt lammet og det er sykt ubehagelig. Får håpe antibiotikan begynner å virke snart og jeg blir bedre til aftenvakt på Ortopeden imorgen. Har allerede vært borte idag, så vil helst ikke ha mer fravær den her uka. Jaja, nok klaging for idag. Alle klager jo på facebook, så da kan vel jeg også klage på bloggen? Hell yeah. Hihi.

 

Ha en fin mandagskveld da dere <3Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Trenger hjelp fra dere! Hvilke skal jeg velge?


26.feb.2011 13:28
Kategori: Shopping Kommentarer: 22


 

Trenger sårt nye joggesko da mine strengt tatt burde ha vært pensjonert for lenge siden. Da så jeg på facebook at mitt kjære søskenbarn Nina hadde bestilt ett par utrolig fine sko som jeg ble helt forelsket i (Trykk på navnet for å komme til bloggens hennes).. Men så var problemet, hvilken farge skal jeg velge? Blå eller rosa? Når jeg skal velge mellom to farger så ender det som oftest med at jeg kjøper begge, og eh... Det er jo ikke særlig lurt når man er fattig student fra før av. De er forresten fra fashdeal.com og koster 499! Not bad, not bad.


So... What`cha say? :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


I realized something today....


26.feb.2011 12:45
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 4


 

I realized something today!

No matter how you try to plan your life, life has a plan for you all on it`s own... Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits