Verdens søteste lille sovevenn!


30.sep.2011 00:29
Kategori: Blogg Kommentarer: 12


Her har verdens søteste lille krabat stjålet dyna mi. Hun ligger oppå den og ser meg dypt inni øynene med de skjønne, brune valpeøynene som kan smelte et isfjell. Aww, hvem klarer vel å motstå det?! Ikke jeg hvertfall <3 Nattinatt :-)

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


That feeling...


26.sep.2011 23:03
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 39


 

 
//justlittlethings.net
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Pakke i posten! Woho!


26.sep.2011 18:23
Kategori: Shopping Kommentarer: 34


 

 

Så var det mandag, folkens! Ny uke med nye muligheter. Eller som jeg foretrekker å si, ny uke med nye nederlag (som den evige optimisten jeg er). Hehe. På bildet ser dere hvor utrolig "glad" jeg er i mandager. Haha. Neida, det er nok bare enda ett bevis på at jeg ikke klarer å være normal på bilder. That`s just sad....
Fikk en etterlengtet pakke i posten idag. Høydepunkt på ellers en blåmandag. Nemlig mine nye Nike løpesko. De kom virkelig i grevens tid, for mine joggesko var 38657 år gamle, totalt slitt ut og har herved tatt sitt siste sukk. De får duge til utendørsbruk fra nå av. Bestilte disse fra XXL, og prisen var 299 kr. Not bad at all. Gjenstår å se om de er god å trene å trene med. Gleder meg til å prøve de ut ikveld :-)

 Hva gjør dere denne mandagen da?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Har dere sett disse filmene?


25.sep.2011 20:20
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 35


 

 

Hei søtinger! ♥


Tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg. 80 stk sa jeg skulle beholde jumpsuiten, mens EN sa jeg skulle bytte den, så da er jo saken klar. It`s a keeper then! Fint at bloggnorge tar mine klesrelaterte problemer særiøst. Hehe. Skal særiøst spørre dere om råd oftere fra nå av :-D

 


 

Gotta love sundays. I min verden er søndager synonymt med godis og filmdag, og denne søndagen er intet unntak. Isted spiste vi goood kyllingpizza fra pizzaexpressen. Kos. Etter maten skulle jeg være sporty å gå meg en tur og samtidig få meg litt frisk etter å ha sovet og bare sittet inne hele dagen. Så begynte det å regne.... Heldigvis gikk jeg (ikke helt tilfeldig..) forbi en Mix-kiosk, så da tok jeg like greit en liten stopp der, kjøpte godis og snudde hjem igjen.

 
Har gledet meg lenge til å se filmene på bildet. Noen som har sett de og kan si om de er bra eller ikke?

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Jumpsuit - Bytte eller beholde? HELP!


24.sep.2011 22:20
Kategori: Outfit Kommentarer: 84


 

 Flere enn meg som har opplevd at klærne er såå mye finere på prøverommet, og når du kommer hjem så ser det bare helt FAIL ut? Når jeg prøvde denne på Bikbok likte jeg den så godt at jeg kjøpte den i både hvit OG svart for 300kr tilsammen. Billig! Ville egentlig ha den i vinrød (høstfarge #1<3), men de hadde ikke min str inne.

 

Uansett, så ble jeg usikker når jeg kom hjem å prøvde den på. Vet jo at hvitt egentlig ikke passer med årstiden osv, men det bryr jeg meg fint lite om egentlig :-) Hva syns dere? Like eller dislike?

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Promise me one thing!


22.sep.2011 20:35
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 42


 

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Off to ZUMBA!


20.sep.2011 19:53
Kategori: Musikk Kommentarer: 46


HAHA! 1 stk gira Inger. Eller ikke.... ;-) Har dere prøvd zumba?

 

Sometimes I get a good feeling!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Gleder meg til å se disse filmene!


19.sep.2011 22:38
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 32


..

 

 

 

Ikke så lenge igjen til Breaking Dawn premiere ;-) Herregud, kan nesten ikke VENTE!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Never make the same mistake twice


18.sep.2011 15:51
Kategori: My everyday Kommentarer: 38


 

 

 

...there are so many new ones, try a different one each day! ;-) Smiil!

 

 

Nå er det visst søndagsmiddag på gang her i huset. Reinstek med masse herlig tilbehør.  Lukter himmelsk. Elsker å være hjemme hos mamma og pappa. Selv om man blir "litt" rastløs. Kauto er jo ikke den mest... Livligste plassen på jord for å si det mildt. Haha.

 

Har en 5 timers lang kjøretur i vente etter middag. DET gleder jeg meg ikke til. Håper dere får en fin søndag :-)

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hårvideo: The fishtail braid


17.sep.2011 19:35
Kategori: Tips og anbefalinger Kommentarer: 29


 

 

En tutorialvideo der vakre Lauren Conrad lærer deg å flette fiskeflette....

 

 

 

Mitt tapre forsøk på å etterligne Miss Conrad. Fail! Haha. Men siden det var første gangen jeg prøvde det så er jeg unnskyldt. Øvelse gjør mester I guess :-)

 

Litt fishbraidinspo fra weheartit...

 


 

Fine, ikkesant? :-)
 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Lavkarbo knekkebrød in the making


17.sep.2011 12:25
Kategori: Mat Kommentarer: 26


 

 

200 gr Solsikkekjerner  
1 dl Linfrø
1 dl Sesamfrø
2,25 dl Kruskakli / Hvetekli
2 ss Fiberhusk
1 ts Salt
Litt søtt (jeg brukte splenda)
5 dl vann


 Sett ovnen på 160grader. Bland alt det tørre i en bolle, ha i vannet og bland godt!

 

Legge bakepapir på to stekeplater og smør deigen utover platene. 1/2-1 cm tykt lag. Ikke for tykke, da blir de ikke sprø, og ikke for tynne, da faller de fra hverandre.


 

Rut opp med pizzaskjærer og sett dem i ovnen i 1 t og 10 min. I varmluftsovn kan du steke to brett om gangen, la platene bytte plass to ganger underveis. I vanlig ovn steker du bare et brett om gangen.


 

Lagde disse igår og de ble kjempegode. Mye bedre enn butikkkjøpte knekkebrød, og med knappe 1.5 karbs per knekkebrød. Nå krever hunden min oppmerksomheten min. Han blir kjempefornærma når jeg ikke gidder å kose med han. Aww :-) Ha en fin helg, folkens!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


The little black dress


16.sep.2011 12:00
Kategori: Mote/inspo Kommentarer: 65


 

 

Alltid en vinner på fest!


 

 

 

Så enkel å freshe opp med noen store smykker. Lov`em all. Alle fra Ginatricot forresten :-) Din favoritt?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Gjensynsglede med gullet mitt


15.sep.2011 23:02
Kategori: My everyday Kommentarer: 23


 

Er hjemme i Kauto en helgetur. Vinglet frem og tilbake leenge før jeg bestemte meg for å ta turen hjem. Men det er jo classic Inger det da, å være vinglepetter. Gjett at Kelaen min var glad for å se meg. Og omvendt ;-* Elsker den lille hårdotten min over alt på jord. Var selvfølgelig glad for å se mamma og pappa også, da. Håper på å treffe Ailabestis også i helga. Trenger en dose syk Ailahumor nå kjenne jeg....

 

 

Imorgen kommer lillebror hjemme, og da er familien Flint komplett. Haha. Noen normale bilder av oss.

Imorgen skal jeg og Inga være sporty å gå opp til Ginalvarri en tur. Satser på ok vær OG at man blir sånn noenlunde ferdig med gruppeoppgaven, som for øvrig er noe drit. Bah. Har egentlig hatt en litt.... skuffende dag. Så tittet jeg innom bloggen til verdens søteste søskenbarn ingalailansara.blogg.no og fikk tidenes oppløft. Hun hadde dedikert ett helt innlegg til meg. Ble så rørt, fikk tårer i øynene. You made my day, sweetie! Det skal du vite :-) Er så heldig som har så fantastisk gode venninner som deg i livet mitt. Virkelig.

 HA EN FIN KVELD, ALLESAMMEN!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Flowers and feathers


14.sep.2011 16:58
Kategori: Klær/sko/accessories Kommentarer: 67
Ikke så mye å blogge om idag, gitt. Husk sesongpremieren til Tangerudbakken borettslag ikveld! Høydepunkt <3Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


A girl will always remember


13.sep.2011 22:24
Kategori: Weheartit Kommentarer: 43


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Today`s: Chinos


13.sep.2011 19:23
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 57


 

Elsker at chinos er på moten igjen. De er jo supercomfy og chill å gå med. Disse er fra H&m...

 

Klarte å forsove meg med vilje igjen idag. Droppet den kjedelige forelesningen om lovgivninger og booket meg heller på inn på zumba på morgenkvisten. Det var jo kjempe lurt. Siden jeg HATER å trene tidlig på dagen. Kan ikke ha vært meg selv da jeg gjorde det. Vel vel, endte jo med at jeg ikke kom meg dit heller. Helte i meg koffein i håp om å våkne opp, uten hell. Tvert imot, sovnet på sofaen. Skjerpings! :-) Tror jeg skal unngå å bli så ivrig og heller forholde meg til de faste kveldstreningene mine i fremtiden.

 

Anyways. Skulle dra å kjøpe Converse isted, men de modellene og fargene jeg ville ha var utsolgt over hele byen, nemlig hvit og vinrød i høy modell. Buhu. Har egentlig mest lyst på de i svart skinn, men de er jo så dyr. However, når jeg kom hjem igjen, så bestilte jeg de fra nett. Syns at jeg har siklet lenge nok etter de. Disse bestilte jeg...
Har dere converse?

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


TURKIS


12.sep.2011 17:48
Kategori: Mote/inspo Kommentarer: 64


Tycks?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Favourite picture


12.sep.2011 13:45
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 32


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Today I don`t feel like doing anything


11.sep.2011 20:25
Kategori: My everyday Kommentarer: 33


 

 

The lazy song

 

...I just wanna lay in my bed... Eat junkfood... Watch bad movies... And cuddle... ;-)

 

Planen idag var å gjøre noe fornuftig, som f.eks å skrive notater i psykologi og trene. Men hallo, who am I kidding? Det skjer aldri på en søndag. Fristet mye mer med godis og film på sofaen. Planen var å leie The Hangover 2, men da dem ikke hadde den inne falt valget på Fast and the furious 5. Kjekke menn og raske biler er ikke til å forakte.

 

  Lazy sundays er herlige. Bestilte takeaway kyllingsalat fra Flyt, men de glemte karridressingen som følger med. Sons of bitches! Fikk ett lite raserianfall, men det går bra nå. Neste gang det skjer skaller jeg ned servitøren (anger management problems where?). De skal lære seg at Inger likey her dressing ;-)

 

Hva gjør dere idag da?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Random outfit


10.sep.2011 19:50
Kategori: Blogg Kommentarer: 49


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Todays craving: Choker Necklace


10.sep.2011 13:05
Kategori: Mote/inspo Kommentarer: 16


 

Fra Nelly trend, 129kr.

 


I. Want. It. So. Bad.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Today!


09.sep.2011 22:09
Kategori: My everyday Kommentarer: 31Ja, det var kjempemye sol inni prøverommet ;-)


 

For en koselig dag. Var en liten tur i byen først. Kjøpte verdens fineste beige høstjakke på Cubus. Det var kjærlighet ved første blikk. Etter byturen var vi å spiste kyllingsalat på Knoll & Tott. Yummi. Så shinet jeg leiligheten når jeg kom hjem, så nå skal helga bare komme for min del :-)

 

 

Nå sitter jeg å ser på Idol - min desiderte favoritt er han som sang "What are words" på audition (husker ikke navnet hans?). Håper virkelig han går videre. Hvis ikke så har det skjedd en alvorlig feil i prosessen. Er det noen av dere som vet om man kan se alle episodene av Idol på tv2.no..?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


In my wardrobe: Skull scarf


09.sep.2011 14:22
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 41

Elsker skjerfet mitt fra Bikbok. Liker at den er tøff og samtidig litt feminim med blomstene :-D

Hva syns dere om hodeskalletrenden? Vet at det er mange som syns det blir litt voldsomt.

 


 

Fra det ene til det andre... Har så sykt hjem- og ikkeminst Kelalengsel nå. Planen var å dra hjem idag, men sjåføren ombestemte seg. Godt å vite at det finnes flere vinglepettera her i verden, så jeg ikke er alene om det. Hehe. kommer nok flere helger. Nå skal jeg stikke til byen å traske litt, så skal jeg prøve dance aerobic på SATS for første gang. Det blir nok spennende. Håper bare ikke det blir så altfor mange vanskelige trinn. Når det kommer til sånne timer, så er jeg like elegant som en elefant i en glassbutikk ;-) Kos dere idag!

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


8 av historiens latterligste slankemetoder


09.sep.2011 11:20
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 23


 

 

Sunt kosthold og mosjon er den beste veien til en sprek kropp. Men noen insisterer på å hive seg på de nyeste slankediettene. Her er historiens 8 teiteste slankekurer.

 

Tornerose-dietten
Elvis skal ha vært en stor fan av denne dietten, som kort og godt går ut på å tylle i seg sovemedisin og deretter sove. Lenge. Teorien er at hvis du sover, får du heller ikke stappet i deg mat, og vips går du ned i vekt. Dessverre har ikke kroppen så godt av å bedøves i flere døgn i strekk, og når du først våkner, vil kroppen lagre fett som aldri før.

 

 

Brille-dietten
Denne krever at du skaffer deg et par briller med blått glass. Teorien her er at det blå glasset får maten din til å se mindre appetittvekkende ut, og at du dermed spiser mindre. I tillegg skal fargen blå dempe hungeren. Spørsmålet er om det faktisk fungerer, eller om du bare blir sittende og se dum ut med blå briller. Kanskje man bare skulle forsynt seg med en mindre porsjon, og latt brillene ligge?
Såpe-dietten

Denne dietten går ikke ut på å spise såpe, selv om det sikkert hadde vært vel så effektivt. Nei, her siktes det til en spesiell slankesåpe, som etter sigende skal vaske vekk kiloene mens du står i dusjen. Ifølge produsentene skal såpen bidra til å «draw fat deposits from the users body while they`re showering». Javisst.Bomullsdott-dietten
Skal det være litt sitronsaft til den bomullsdotten din..? Denne dietten går ut på å spise bomullsdotter. Dottene skal fylle magen, så man slipper å være sulten, samtidig som bomullen inneholder svææææært få kalorier og mye fiber. Bi-effektene antas å være hard mage, i tillegg til at du fremstår som en komplett idiot som bare har bomull mellom ørene.


Bendelorm-dietten
Hvis du spiser for to og ikke er gravid, kan du jo for eksempel skaffe deg en bendelorm å dele maten med..? På begynnelsen av 1900-tallet ble det solgt slankepiller som ble sagt å inneholde disse små sjarmørene, som skulle gi en slank kropp på rekordtid. Men å gå til anskaffelse av mark i magen for å gå ned i vekt? Neitakk.
Babymat-dietten
Jennifer Aniston sverger visstnok til denne dietten, som går ut på å spise små glass med babymat til alle måltider. Jeg kan ikke skjønne annet enn at man går ned i vekt hvis man spiser en matmengde som er beregnet på en baby, men vi tviler på at det er sunt eller spesielt spennende. Alle som har smakt på babymat skjønner hvorfor..urk!
Tygge-dietten

Det er ingen tvil om at det er smart å tygge maten før man svelger. Men det er kanskje ikke nødvendig å tygge hver bit 32 ganger før man bøyer hodet tilbake og lar maten gli nedover i halsen som en grøt. Ifølge tyggedietten skal dette bidra til at man går ned i vekt. Det gjør man kanskje, men det er i så fall fordi man blir så møkka lei av å tygge at man hopper over måltider for å slippe all tyggingen.

 

Kake- og kåldietten
Denne høres i utgangspunktet ikke så vanskelig ut: Du kan spise så mange kaker du vil! MEN: For hvert kakestykke du spiser, må du også spise et helt kålhode.. Hmm, plutselig var ikke denne dietten så fristende likevel....


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Sometimes you have to forget what you want, and remember what you deserve


08.sep.2011 22:55
Kategori: My everyday Kommentarer: 16


 
Har søskenbarnet mitt på overnattingsbeøsk idag, så blir ett raskt innelgg.

Stikker bare Innom å ønsker dere bloggere og lesere en god natt <3Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


My new white dress


07.sep.2011 13:40
Kategori: Outfit Kommentarer: 50

Fikk endelig brukt den nye (hvite) kjolen min fra Nelly i helga. Skulle ta bilde å vise den til dere, men ble mest tullebilder når vi skulle posere. Haha. Fant ganske der vi så sånn noenlunde normal ut. Men disse får duge :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Farlig godt!


06.sep.2011 21:53
Kategori: Mat Kommentarer: 17


 

Men vi koser oss veldig altså :-)


 

Ben and Jerry`s er særiøst den beste isen ever. Min desiderte favoritt er denne. Hva er deres?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Cheers to the freaking weekend!


02.sep.2011 17:03
Kategori: Musikk Kommentarer: 14


 

Cheers to the freaking weekend
I drink to that, yeah yeah
Oh let the Jameson sink in
I drink to that, yeah yeah
Don?t let the bastards get you down
Turn it around with another round
There?s a party at the bar everybody put your glasses up and
I drink to that.

 

 

 

Velger å la Rihanna og Avril Lavigne stå for snakkingen denne fredagen ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Min redning idag er....


02.sep.2011 10:35
Kategori: Blogg Kommentarer: 7


Iskaffe, VANN og solbriller.

Det er så kaldt på auditoriumet. Alle sitter å hutrer, og Inga bruker skjerfet mitt som pledd ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Umenneskelig!


02.sep.2011 09:45
Kategori: Blogg Kommentarer: 7


Det er rett og slett umenneskelig å være på skolen idag. Obligatorisk skole dagen etter at Døgnvill har begynt?!? Hadde likt å funnet ut navn og adresse på den som kom med den ideen. Hehe. Mange trøtte tryner rundt meg. Selv sitter jeg å halvsover på bakerste rad. Særiøs student, gitt :-) Temaet er heldigvis ganske spennende, selvmord og selvskading. Om bare hodet hadde vært med idag.... Ha en fin dag :-*Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


NUDE


01.sep.2011 15:44
Kategori: Klær/sko/accessories Kommentarer: 31


 

 

 

14.5 cm heels fra Nelly - JATAKK! 

 

 

...Og kveldens sang er selvfølgelig denne ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


My biggest dream is to see this guy live...


01.sep.2011 12:56
Kategori: Musikk Kommentarer: 20
Min største drøm i verden, foruten de mest basic som å bli millionær, ha evnen til å bli usynlig når jeg vil (haha), fred på jord og de greian der.... er så definitivt å se Bruno Mars live en dag. Herregud, det må jo være Drømmen med stor D. Han er bare helt fantastisk og jeg har en alvorlig celebritiecrush på han og den nydelige stemmen hans. Får nøye meg med reserveløsningen imens, da det er Døgnvill her i Tromsø til helga. For skal jeg skal rocke til både Kelis, Admiral P (SPINNVILL!), Robyn, Veronica Maggio, Sirkus Eliassen, Kaizers og Chris Medina (lurer veldig på hva han skal synge en hel time altså. Han har jo bare den ene sangen..) Gleder meg veldig. Pluss at det er ikke så lenge til vi jentene reiser til Stockholm og Rihanna konsert.

 

Hvem hadde dere villet se live om dere fikk velge?

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits