Apologizing


14.nov.2010 19:40
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 15


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


I know I`m not perfect...


12.nov.2010 23:20
Kategori: Musikk Kommentarer: 7


But at the end of the day, who is....?

         

Bruno Mars - Who is

Herregud, er det mulig å være så skuffet? Alle planene mine for helgen - Spolert. Teite influensa og 3dagers fravær fra praksis som gjorde at jeg ikke kunne være borte på fredagen og haike hjem med Zlin. Dermed ble det bare frem og tilbake og vingling typ Ingerstyle idag når jeg var ferdig på jobb 4. På slutten ble jeg bare irritert og bare avsluttet det hele. Håper ikke søskenbarna mine er så altfor skuffet over meg ;-) Comeback på Nilut <3 Fosho.

Jaja, skal i praksis på en ny avdeling på mandag. En avdeling som vi studentene faktisk skal styre, etter bare en knapp uke! Så kanskje litt lurt å lese litt til da. Yeah right at det skjer. Men lov å drømme, da.

Okey, maybe he`s perfect! ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Outfit: Elsker min fuskepels fra H&M!


10.nov.2010 15:53
Kategori: Outfit Kommentarer: 22Vet at mange har ett anstrengt forhold til pels og fuskepels, men jeg på min side elsker det. Liker spesielt fargen på denne. Foreldrene og venninnene kaller meg for ett troll hver gang jeg tropper opp med mine pelsvester, men HEY, I like it ;-) Hihi! Syns det er utrolig fint over en enkel hvit skjorte eller topp.


Er fremdeles syk og godt plassert i min kjære sofa. Nå har jeg hele 3 dager fravær fra praksis, That sucks. Det begynner særiøst å spøke for Alta-turen min nå. Siden jeg ikke har skrevet ett ord på oppgaven. Blæh! Satser på å bli helt frisk til imorgen. Har veldig lyst å dra å se Trolljegeren da. Har hørt at den er bra.

Ha en fin dag dag, dere!

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


I`m obsessed with Bruno Mars!


09.nov.2010 20:17
Kategori: Musikk Kommentarer: 20


Jeg er helt besatt av musikken til Bruno Mars for tiden. Syns stemmen hans er så fantastisk behagelig å høre på.

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Fashionlove - Mine favoritter


09.nov.2010 11:05
Kategori: Mote/inspo Kommentarer: 23


Det bugner nå av nyheter på Ulrikke Lund sin populære nettbutikk - Fashionlove. Bildene er tatt i Venezia og hun har selv vært modell for klærne. Syns det var mye fint (og dyrt!) der, men det meste er utsolgt nå, desverre. Her er hvertfall mine favoritter... Likte spesielt shortsen helt øverst. Syns at både passformen og fargen var helt perfekt. 


Har dere vært innom Fashionlove?
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Love the way you lie (Part II) har lekket ut!


08.nov.2010 19:42
Kategori: Musikk Kommentarer: 20


Rihannas og Eminems "Love The Way You Lie - Part II" har nå lekket ut. Check it out!

Syns den var veldig fin, men ikke finere enn Part I :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hvilken tv-serier følger dere med på?


08.nov.2010 19:08
Kategori: My everyday Kommentarer: 19


Selvfølgelig skulle jeg bli syk på min fridag. Så idag har jeg holdt sofaen og sett på tv i heele dag. Har sett på One Tree Hill på nett, men har lyst å se på noe annet nå. Derfor lurer jeg på en ting....

Hvilken tv-serier følger dere med på?


Hadde en utrolig koselig søndag igår, med middagsgjester, god mat, film og masse godis. Gjengen var litt fyllesjuk så røkt reinkjøtt ble godt mottatt, heldigvis :-) Men har fremdeles ikke tilgitt Are og Lemet Heaika helt for det de gjorde mot meg natt til søndag. Haha. Dem var på fest og LH hadde glemt husnøkkelen sin hjem, så jeg lot ytterdøren være åpen og la meg. Plutselig bråvåknet jeg av det sto en person med en lang frakk på kjøkkenet, altså utenfor soverommet, og bare ser inn til meg. Squatt jo som bare pokker og holdt på å få hjerteinfarkt. Det viste seg å være Are, men det kunne jo ikke jeg vite der og da. Alt jeg så var en mørk skygge med en Matrix-kåpe på seg :-D Trodde kanskje det var en av naboene fra asylmottaket som var kommet på kaffebesøk ellernoe. Lol. Snakk om å være paranoid.


SÅ mye liker jeg å være syk.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Six billion people in the world...


08.nov.2010 17:37
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 15


 

Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes... All you need is one! ♥Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


My own personal hairstylist!


07.nov.2010 14:53
Kategori: Random Kommentarer: 34


 

Jeg har fått min egen personlige Jan Thomas. Ikke like skjev som han, men even though. Inga nektet å bli med ut i helga, så hun meldte seg derfor frivillig til å ordne håret mitt og sminke meg. Snilling... Passet meg igrunn veldig bra, for da kunne jeg bare sitte å nippe til julebrusen min og dytte i meg smågodt mens hun tok seg av alt. Haha :-)

Btw, bare overse den rotete bakgrunnen! ;-) Roteboden min<3

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Redusert.com


06.nov.2010 14:33
Kategori: Musikk Kommentarer: 10


Var ute med Risten igår, og er mildt sagt redusert idag. Heldigvis er jeg ikke dårlig for en gang skyld, men bare slapp og trøtt. Heldigvis har jeg en snill samboer som laget frokost og kjøpte snop til stakkars lille meg.


Viser dere outfitbilde etterpå :-)

Just love this song... Høy partyfaktor :-)

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Katie Piper - Ble utsatt for syreangrep av en sjalu ex!


04.nov.2010 23:12
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 14


Så dere programmet om Katie Piper igår på tv2? Herregud, for en dame. Så fantastisk optmisistisk og tapper tiltross for alt det fæle hun har gjennomgått.

Hun jobbet som modell og skjønnhetsdronning på heltid. Så kom hun i kontakt med en fyr på facebook som regelrett forguuudet henne og hennes utseende. De skrev med hverandre en stund og ble ilag etter bare 2 uker. Da begynte han å bli sykelig sjalu og kontrollerende med Katie. En natt etter en fuktig natt på byen tok de inn på et hotell. Han hadde visstnok store planer for natta, men Katie var trøtt og ville bare legge seg for å sove. Det endte med at han ikke ga seg før han fikk viljen sin, så han voldtok og mishandlet henne gang på gang den natta. Hun kom helskinnet fra det (hvis man kan si det, da), og valgte å ikke ta kontakt med politiet. Hva kunne hun si, at kjæresten hennes hadde hatt sex med henne mot hennes egen fri vilje? Noen dager senere begynte han å ringe henne konstant, og insisterte på at de skulle treffes. Katie gikk med på ett siste møte med x-kjæresten.

Når hun kom ut fra leiligheten, så ringte han å spurte nøyaktig hvor hun befant seg. Dette fortalte hun da. Med det samme hun sa det, så så hun en ung gutt med hette over hodet komme mot henne med en glovarm kaffekopp (trodde hun da) som han holdt langt unna kroppen sin. I det neste minuttet fikk hun svovelsyre over hele ansiktet og hele ansiktet etset bort bare iløpet av sekunder. Alt det der pga en sjalu psykopat!! Big price to pay....

All because of this son of a bitch. Heldigvis fikk han livstidsdom. Det samme fikk den unge gutten som han hadde leid inn for å kaste syren på Katie.
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Sometimes...


02.nov.2010 22:46
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 10


 

Sometimes pain becomes such a huge part in your life that you expect it to always be there. Because you can`t remember a time when it wasn`t there. But then one day you feel something that feels wrong. Only because it`s so unfamiliar. And in that moment you realize....

You`re happy!


.......Med de ordene sier jeg godnatt og sov godt <3

  Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Fullmåne midt på dagen!


02.nov.2010 21:13
Kategori: My everyday Kommentarer: 4


 

Er det noen av dere som fulgte med på Ally McBeal da den var på topp før i tiden? De hadde jo unisex-toaletter på jobb. Vel, vi har unisex-garderober hos oss. Eller, garderober er vel å ta litt hardt i. Et lager der vi skifter, blir vel mer rett. Uansett, jeg prøver alltid å snike meg dit for å skifte litt før alle andre er ferdig og rusher dit samtidig. Men min Donald-flax slo desverre til igjen idag. Selvfølgelig ramlet alle de svenske mannlige sykepleieran inn dit just in time til å se... Vel, fullmåne midt på dagen faktisk, når jeg febrilsk skulle trekke opp buksene. HAHAHA!

 Well hello there awkwardness, my old friend. Gleder meg til å dra tilbake dit imorgen ja! :-)

Jeg og Inga har vært på time på SATS idag. Step og core. Var heeerlig.

Nå skal jeg shine leiligheten før minsin kommer hjem igjen imorgen! Blogges! :-*

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Bikbok by Jenny Skavlan


01.nov.2010 12:56
Kategori: Mote/inspo Kommentarer: 13


Idag er det 1.November og Jenny Skavland har publisert sitt første plagg på kolleksjonsbloggen sin http://jennyskavlanbikbok.com/. Det skal hun gjøre helt frem til kolleksjonen kommer ut til butikkene den 25. November. I tillegg til bilder av plaggene, så legger hun også ut styligtips. Dagens og dermed det aller første plagget er denne kjolen som kommer i krem, rustfarget og sort. Gleder meg til å se resten :-)

Hva syns dere?

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Nye Skyr - Love it!


01.nov.2010 10:15
Kategori: My everyday Kommentarer: 4


God morgen godtfolk! ♥Har kveldsvakt på sykehuset idag. Ergo, sov helt til 10 idag. Deilig! Planen er å ta sol og trene en times tif før praksis. Grue meg litt til å komme hjem til en tom leilighet ikveld. Min kjære samboer dro på samling til Narvik isted, så da blir jeg miss lonely i 3 dager nå. Kanskje jeg gjør som forrige gang og beordrer Inga til å komme å bo hos meg de dagene ;-) Hehe. 


Til andre Skyr-fans der ute, har dere sett at det er kommet nye smaker i butikkene nå? Den med vaniljesmak smakte hvertfall helt himmelsk :D Har ikke smakt den med fruktsmak enda.


Ha en fin mandag da, dere!

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits