Lørdagskos


19.nov.2011 21:12
Kategori: My everyday Kommentarer: 27


 

 

Denne lørdagskvelden har vi kost oss med crispy chicken taco, som var ett utrolig godt (og sunnere) alternativ til vanlig taco som vi lager så altfor ofte. Og nå skal vi dra å leie film. Koselig :-)

 

- Ha en fin kveld you guys :-)

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Home is where my dog is...


18.nov.2011 20:33
Kategori: Bilder Kommentarer: 21


 


Ble ingen hjemtur i helga. Synd. For nå kjenner jeg at jeg savner lille Kelaen min VELDiG!  ♥Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


If I had to choose to listen to only one song for the rest of mye life - this would be it


18.nov.2011 20:20
Kategori: Musikk Kommentarer: 7


 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Perfekt dag!


17.nov.2011 22:24
Kategori: Mobilblogg Kommentarer: 36


 

 

Det skal mye til for å toppe denne dagen.

 

 

 

Levert inn foreløpig utkast av arbeidskravet.... Vært på RÅ å spist nydelig sushi med noen fine folk (som forøvrig ikke ville bli avbildet i bloggen)..... Breaking Dawn premiere snart.... Det kan ikke bli bedre enn det? Herregud, jeg gleder meg til premieren. Virker som at jeg har ventet på denne dagen i EVIGHETER.

 

Flere enn meg som gleder seg til Breaking Dawn?

 

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


SMIIIL - Snart helg!


17.nov.2011 15:20
Kategori: My everyday Kommentarer: 27


 

 

Åh, kommer ikke over hvor mye jeg HATER å gå i stramme klær. Med EN gang jeg kommer inn døra hjemme, så kaster jeg jeans og stramme gensere dit peppern gror, og tar på meg noe CHILL - som shorts eller kosebukse. Ah, herlig. Haha. Sikkert mange som kjenner seg igjen der tenker jeg.

 

Så forresten at narko-banden i Kauto var tatt i narkoaksjon - Fem personer i 20 årene - meget vanskelig å gjette hvem det kan være snakk om her. Not! Håper virkelig ikke at straffen bare blir en jævla BOT denne gangen også. Sånne mennesker burde få utestengelse fra hele samfunnet, greit nok at de liker å ødelegge for seg selv, men å begynne å prakke de giftstoffan på andre også, da går det for langt etter min mening. Håper virkelig at Nilut Cup helga går rolig for seg når det gjelder disse motbydelige folkan.

 

....Og ellers så har vi det bra ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Glitrende hæler - Hvilket par var finest?


16.nov.2011 17:23
Kategori: Mote/inspo Kommentarer: 38


 

 

Fra Skoringen - 599 kr.

 Åh, herregud. Fikk nesten hakeslepp da jeg så disse nydelighetene på SKORINGEN isted. Skyhøye hæler og glitrende i gull og sølv - Perfection! Ble mildt sagt overrasket, for Skoringen bruker vanligvis ikke å ha så veldig fine sko etter min mening. Skulle bare tipse dere om de siden det snart er julebordsesong og høysesong for glitter og glamour. Hehe :-)

 

Når jeg holdt på å knipse bilder, så hørte jeg en damestemme bak meg som spurte om hun skulle ta dem på så jeg kunne ta bilde (awkward!). Uansett, når jeg snudde meg, så viste det seg å være en mann. En chubby liten mann MED damestemme. Wow, dagens overraskelsesmoment kan man si.

 

Uansett, nok shemale-prat for idag. Over til skoene igjen. Jeg kjøpte et av parene Kan du gjette hvilket.....?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


A WISE GIRL ONCE SAID....


14.nov.2011 22:04
Kategori: Weheartit Kommentarer: 36


 

 

"A girl doesn`t need anyone who doesn`t need her."

 

 

"Keep your head high, keep your chin up. And most importantly, keep smiling!

Because life`s a beatiful thing and there`s so much to smile about."
"I`m selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.

But if you can`t handle me at my worst, then you sure as hell don`t deserve me at my best."
-Marilyn MonroeCopyright: I n g e r L i s b e t h ©


Tips for å gjøre arbeidsdagen/skolen LITT morsommere!


14.nov.2011 13:09
Kategori: Humor Kommentarer: 55


 

  Ignorer de 5 første som sier "god morgen" til deg (grynt gjerne til svar), mens du hyler og nærmest kaster deg rundt halsen på de 5 etter dem. Dette vil få de 5 første til å tro at du er sur på dem, eller enda bedre: at det er noe galt med dem, når det (let`s face it!) egentlig er du som har noen skruer løs.

 

Hold deg for ørene, lag grimaser og lukk øynene for å signalisere at  en samtale er over. Dette vil fort lære dine kollegaer/medstudenter at de ikke skal komme til DEG med meningsløs og uinteressant pjatt. Sånt får de gå til noen andre med, som faktisk har tid til sånt.

 

Når noen gir deg et ark eller en bok (fungerer egentlig med det meste), kjærtegn det forsiktig med fingrene, så stryk det over kinnet og stønn "MMmmmmm, den føles SÅÅ bra mot huden min. Vil du prøve...?"  På den måten viser du de andre at du ikke bare er en smart medelev/kollega, men at du I TILLEGG oser av sexappeall.


La buksesmekken din være åpen i en time eller to etter et dobesøk. Hvis noen påpeker dette, så sier du "at du foretrekker det på denne måten, så lukten slipper ut...." På den måten vil dem fort skjønne at de skal passe sine egne saker, at du er din egen sjef og gjør som du selv vil, uavhengig av de "normale normene i samfunnet".


Når du sitter midt i timen eller i ett møte: Rop ut "YATZYYYY!", så høyt du klarer. De færreste vil forvente et sånt utspill fra deg på dette tidspunktet, og det vil definitivt være et overraskelsesmoment, noe som er bra siden de fleste er trøtte på jobb/skole. Ergo vil de andre bli takknemlige - You`re welcome.


Gå sidelengs til kopimaskinen. Som en krabbe. Det vil definitivt vekke nysgjerrighet, men bare si kort og greit at du har dine grunner.


Gå bort til en kollega/medelev, bable helt usammenhengende og uforståelig, pek til venstre og høyre, så spør du "om han skjønte det?, for du vil NEPPE måtte gjenta det."


Når du skal kjøpe kaffe på kantina, trykk på `ingen kopp`-knappen, mumle at "du ikke trenger denslags materialistiske greier", så går du på kne og drikker direkte fra maskinen. Om det er lang kø bak deg - ENDA BEDRE.


På slutten av et møte/forelesning, foreslå at det for en gang skyld hadde vært bra å avsluttet med den norske nasjonalsangen. Ekstrapoeng om du selv bare starter å synge, og satser på at de andre henger seg på.


Se deg rundt og blink ut den travleste personen du ser i nærheten, gå bort til kontoret hans, og mens du ser på hans økende irritasjon, slå lyset av og på 10 ganger. Hysterisk.


Referer alle du snakker med av det mannlige kjønn som "Arnt Harry", og damene som "Petra". Ingen vil noensinne forvente at du skal huske noen navn etter det, ergo mindre press på deg.

 

Avslutt hver setning med "Mon" med en eleeendig jamaica aksent. For eksempel: "Innleveringen ligger på pulten din, mon!". Ta gjerne på deg en grønn/gul jamaicalue og rastafletter - poenget er at folk skal tro at du selv TROR du faktisk er fra jamaica. Sykt irriterende for de andre - og hva er det? Jo, det er braa.

 

I et møte eller en plass der det generelt er mye folk og prating, slå deg på panna og utbryt "Hold kjeft! Se til h*lvete å hold kjeft alle sammen!!!!!" Du vil bli overrasket over hvor mange som faktisk VIL holde kjeft da. Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


OUTFIT


13.nov.2011 23:30
Kategori: Outfit Kommentarer: 55


 

Hei søtinger!


Har dere hatt en fin farsdag? Mine tanker idag gikk  til de som ikke har en pappa å hylle på denne dagen,

og da spesielt til mine søskenbarn som mistet sin kjære pappa ifjor </3

 

 

Jeg på min side har nettopp kommet hjem fra praksis. Praksis på en søndag var faktisk ikke så aller verst. Først spiste vi en utsøkt middag bestående av røkt svinekam med masse herlig tilbehør, og deretter fulgte en kjøretur i byen med min veileder og noen av pasientene. Trivelige greier, klager ikke :-)

 

I går kveld skjedde det noe ubehagelig. Jeg, Lemet Heaika, Are og Kristin satt og så på Harry Potter, så hørte vi plutselig en jentestemme hyylskrike rett utenfor leiligheten. LH sprang ut umiddelbart for å sjekke hva som egentlig skjedde der ute. Det viste seg å være en jente som var dritings, hun sto og gråt og var bare helt hysterisk. Hun klarte å snøvle ut at hun hadde blitt forsøkt voldtatt på et hotell i byen, og hadde klart å stikke av. Vi prøvde å få henne til å komme inn å drikke kaffe, og tilbød oss tilogmed å ringe politiet for henne, men før vi visste ordet hadde hun stukket av.

 

Herregud, stakkars jente. Syke folk det fins her i verden, som prøver å utnytte en jente som helt tydelig er sørpe full og forsvarsløs. It`s a sick world out there....Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Daddy


13.nov.2011 22:46
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 14


 

 

 

Daddy, I may find my prince, but you will always be my king


Pappaen min betyr alt for meg. han er alltid der, på godt og vondt. Han gjør alt for at jeg skal ha det bra, og gir meg alt jeg trenger, ikke bare i form av penger ;-D Omsorg, tålmodighet og farskjærlighet - Ingen pappa i verdens land er så god som han, og ingen har så dårlig humor som vi to har. Mang en gang har mamma og broren min bare himlet med øynene og ristet oppgitt på hodet når vi to stadig brilljerer med vår tørre humor. Jeg snakker nok også for min lillebror når jeg uttrykker min kjærlighet til deg, for i våres øyne er du verdens beste pappa. Takk for at du er den du er :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


WANTIE: STAR NECKLACE FRA TOPSHOP


12.nov.2011 20:02
Kategori: Klær/sko/accessories Kommentarer: 22


 

 

I think I`m in love....

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Todays hair: Bun shaper


11.nov.2011 20:07
Kategori: Hår og sminke Kommentarer: 76


 

 

Hairdonut... Hairbun... Hårtopp.... Hårdutt... You get the picture. Kjært barn har mange navn (fra Glitter btw).

 

 

Tips til festfrisyre eller bare for å freshe opp frisyren litt! Hvis du har clip-on extansions som meg, flett en av festene, fest det helt øverst og surr det rundt "smultringen". Her har Inga flettet både en av festene og mitt eget hår. Har dere bunshaper?

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


I eat because I`m sad, I`m sad because I eat


11.nov.2011 19:07
Kategori: My everyday Kommentarer: 21


 

 

Akkurat nå har jeg en aldri så liten hjemme-alene-fest med noe av det BESTE.......

 

 

...og desidert VERSTE jeg vet om, nemlig oppgaveskriving.

 Som dere ser er fredagskvelden min sikret. FML! Eneste lyspunktet denne kvelden (sett bort ifra 2456 kg med godis da) må jo definitivt være Idol. Heia Isak! Det er bittersweet å tenke på at hvis jeg hadde vært effektiv denne uka, så hadde jeg hatt fri hele helga. Kristin kommer til byen i helga, og det virker som at alle skal ut.

 

Men neeida. Jeg må gjøre ALT i siste liten - That`s how I roll. Satt 2 timer isted å fikk nøyaktig en f*ckings halv side ned på papiret. Ble så deprimert at jeg gikk rett ned på Spar å kjøpte halve butikken (som dere ser ovenfor), for når jeg blir stresset så jeg ha sukker. Ellers så klikker jeg, og stakkars de som krysser min vei da. Hehe.

 

Fins det en støttegruppegruppe for sukkeravhengige? Isåfall, sign me in! :-)


Over til noe annet (og mindre deprimerende). Inga har odnet håret mitt idag, blogger noen bilder av det etterpå! Ha en fin kveld da dere, og jeg håper inderlig at dere har en bedre fredagskveld enn meg ♥

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Confession #1 - My celebritycrush


09.nov.2011 18:51
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 48


 

 

 

BRUNO MARS

 

 

MY OBSESSION WON`T LET ME LEAVE....

 


Hvem er din...?
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Trend: Featherextansions - Hot or not?


08.nov.2011 18:19
Kategori: Hot or not? Kommentarer: 58
 

 Er det noe som virkelig er trendy for tiden så er det fjærextansions. Har lett etter sånne i butikkene en stund nå uten hell, så det er vel ikke helt det store her i Norge enda. Men de kommer vel snart :-) Vet at man kan bestille fra nett, da.

 

Hva syns dere? Fint eller ikke?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


If it`s still on your mind - It` still in your heart...


07.nov.2011 23:17
Kategori: Bilder Kommentarer: 24


 

...if it didn`t matter, you wouldn`t be thinking about it, would you...?

 For en slapp dag det har vært. Best å legge seg så man er uthvilt imorgen :-) Godnatta søtinger ♥Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Kveldens partyoutfit - White dress with pink accessories


04.nov.2011 15:12
Kategori: Outfit Kommentarer: 58
Kjole fra H&M Conscious collection

Sko fra H&M

Clutch fra Bikbok 

Det synes kanskje ikke på bildet, men om denne kjolen hadde vært strammere så hadde jeg mest sannsynlig mistet pusten. Heldigvis har jeg ikke antydning til pupper (vil faktisk gå så langt å si at jeg har innoverpupper), for da hadde jeg neppe klart å skvise meg inni denne kjolen. Haha. 

 

Beklager den dårlige kvaliteten altså, blogging med iPhone.... :-)

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Med leggings på beina og mascara i håret


04.nov.2011 13:57
Kategori: Random Kommentarer: 12


 

 

Fikk egentlig en dårlig start på denne fredagen. Våknet kl 5 og var f*enmeg blitt syk. Crap, crap, crap, tenkte jeg. Jeg skal jo på fest idag. Tok tabletter, tok på meg ULLKLÆR og lå våken til kl 8 til jeg endelig fikk sove igjen. Våknet nettopp og følte meg heldigvis mye bedre :-)

 

 Nå sitter jeg og Inga hos meg og mimrer tilbake til nittitallet, siden vi skal på 90talls-party senere ikveld. Stikkord som dukker opp er blant annet: Spice Girls, høye platåsko, stygge knappebukser og flatt hår delt i tynne strimler og midtskill, tamagotchi-hysteriet, skoledagbøkene, leggingser på beina (!!), tatoveringssmykker, buksene med skjørt, Buffalo-skoene, de smale øyenbrynene som nesten ikke viste, neseringene, jazzbuksene (superfresht). Og hvor ble det forresten av den populære hårmaskaraen som farget håret både rødt og blått?

 

Haha. priceless.

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Den perfekte clutchen


03.nov.2011 21:55
Kategori: Klær/sko/accessories Kommentarer: 49


 

 

 

Har helt glemt å vise dere clutchen jeg har kjøpt til de rosa skoene som jeg har blogget før.

 

Nemlig disse (Fra H&M)....

 

 Tadaaa... Pefekt til de skoene, ikke sant? Den er fra Bikbok og kostet 100 kr.

 er samlingen min komplett. Matchymatch!

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


ATM - Prøver klær....


03.nov.2011 20:36
Kategori: In my wardrobe Kommentarer: 16
Så mye klær, men ingenting å ta på meg. En kjent problemstilling for meg. Stuen min er forvandlet til ett hav av klær spredt rundt. Og jeg som nettopp hadde shinet leiligheten. Hehe. Leter etter ett antrekk til 90`s festen som er imorgen, og som vanlig er det ett rent mareritt. Shorts? Kjole? Skjørt? Bah, hater det. Eneste jeg vet helt sikkert er at jeg IKKE skal kle meg ut. Sikkert mange der som har på seg klær fra 90-tallet. Morro, morro. Gleder meg litt :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


NAILS


02.nov.2011 15:39
Kategori: Tips og anbefalinger Kommentarer: 36


 

Kan med hånden på hjertet si at en av mine største og ikke minst styggeste uvaner er at jeg biter negler. Spesielt når jeg er nærvøs/utilpass eller kjeder meg (Hehe, freak). Noen ganger så biter jeg neglene mine så langt ned at det gjør vondt og må bruke plaster, osv. Det er sånn cirka like lite godt som det høres ut som. Autch.  Derfor bruker jeg avogtil disse neglene fra depend. Jeg MÅ ha kort modell, for ellers kan jeg ikke skrive meldinger og da klikker jeg. Disse fra depend har akkurat passelig lengde og varer dessuten ganske lenge. Om jeg ikke drar på fjellklatring eller noe lignende da, og det er jo tvilsomt...

 Nå som vi er i psykiatripraksis så KAN jeg jo faktisk også ha lange negler og neglelakk. På de tidligere praksisene på sykehuset så var jo det helt uaktuelt, selvfølgelig. Skjønner ikke de som bruker tusenvis av kroner på å støpe negler, jeg. Haha. Fint med en liten pause fra neglebitingen da. Så lenge det varer :-)

 

 

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Noen har tatt på seg funnypantsan idag


02.nov.2011 12:48
Kategori: Mobilblogg Kommentarer: 20


 

Gratis highfives så langt beholdningen rekker (Max 10 pr pers). Anyone? Haha.

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


GIVE IT A TRY.


01.nov.2011 09:21
Kategori: Bilder Kommentarer: 42


 

 


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits