Litt ny musikk til min kjære iPhone


28.des.2010 22:42
Kategori: Musikk Kommentarer: 3


Plumbo - Møkkamann (Haha, 9na og Even sin sang)

Toby ft. helfner - Dirty like Oh

Sean Kingston - Sleep all day and party all day

Far east movement - Like a G6

T.I ft. Christina Aguileira - Castle Walls

Rihanna - S&M             

Tenk at jeg, Stiinna og Inga skal se denne dama LIVE. Can hardly wait. Siden billettene i Oslo ble utsolgt på knappe 3 minutter, så blir det istedet Stockholm 1. November 2011. Lang ventetid, men tror det blir såå definitivt verdt det! Hun er jo helt... Fan-freakin`-tastisk er vel det rette ordet :-)

Noen andre som skal på konserten hennes?

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Julens kaloriregler


28.des.2010 21:46
Kategori: Random Kommentarer: 8


Disse reglene passet helt ypperlig for min del. Har fråtset som en helt hele julen :-)

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hangover.com


27.des.2010 16:55
Kategori: My everyday Kommentarer: 10Nå er jeg i Alta,på besøk hos Nina og Even. I går gjorde vi det vi gjør best. Vinglet og vinglet i flere timer om vi skulle dra ut, og HVOR vi skulle dra ut. Til slutt endte vi opp med å starte til Alta, klokken 22:30 (!!). Angrer ikke ett sekund for å si det sånn. Var dødsartig ute og jeg fikk møtt venner jeg ikke har sett på år og dager <3 Tok tidligkveld og la meg etter kroa, men det gjorde IKKE Nina. Neeeida,hun herjet med sine likesinnede helt til morgenkvisten. Hva kan man si? Tiden går fort i godt selskap, eller hur 9na? :D Lættis.

Nå har vi spist junkfood og ser på Kurt Josef Wagle og fjordheksa.

Rock Fjeldstad i badekaret: "Kurt, Kurt, kan du se hvor lenge jeg klarer å holde pusten?" Haha. Priceless.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Accessorize: Hvordan piffe ett kjedelig skjerf!


26.des.2010 13:11
Kategori: Mote/inspo Kommentarer: 27


Hvis du har et kjedelig antrekk og enkelt skjerf så kan du piffe det opp med noen enkle brosjer som dette. Blir straks mer pyntet. Jeg kjøpte de her brosjene fra H&M til 29 kr. I tillegg til disse to fulgte det med en svart liten sløyfe.... :-)

Bruno Mars - AgainCopyright: I n g e r L i s b e t h ©


Tidenes søteste julesang


26.des.2010 12:57
Kategori: Musikk Kommentarer: 7
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


God jul !


24.des.2010 14:35
Kategori: My everyday Kommentarer: 6


I`m dreaming of a white christmas.

Ja, vi har faktisk et hvitt juletre. Syns faktisk det er det aller fineste. Spesielt med sølv og gullpynt. Den er kunstig, så man får jo ikke den gode julelukten som man får med et ekte da.

I år er det mange stooore gaver under treet. Mamma går av med seieren for den aller største. Til mamma fra pappa. Blir spent å se om hun liker den :-) Jeg har allerede åpnet en gave for en uke siden, før vi dro fra Tromsø faktisk. Den var fra kjæresten min. Det var det jeg hadde ønsket meg aller mest: En Dolce Gusto kaffemaskin :-D Åh, lucky me! Gleder meg sånn til å begynne å bruke den.


Så fyller verdens beste bror 16 år idag på selveste julaften. Gratulerer! :-)

God jul til alle dere!

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Felles julefrokost er obligatorisk på julaften!


24.des.2010 14:15
Kategori: My everyday Kommentarer: 3


...Noe som er like koselig hvert år :-)

Tro det eller ei, men i år droppet jeg tradisjonen med å se 3 Nøtter til askepott. Er bare å innse at julestemningen uteblir, i år som ifjor. Og året før det... Skulle ønske jeg var i syden nå. Det var jo egentlig planen, men avogtil går ikke alt etter planen når det er lommeboka som har bestemmer.Vi var på besøk hos vår kjære bestemor igår. Da fikk hun gaver, samt en del godsaker til jul. Da ble hun glad da :-D Søte, søte bestemor. Skulle ønske min andre bestemor fremdeles levde. Skal dra å tenne lys på hennes og addja sin grav etter at vi har vært på den obligatoriske julegudstjenesten idag. Savn, savn og atter savn! Tenker sånn på de som har mistet noen som lå hjertet deres nært i året som var, og som må feire jul uten deres kjære <3

 

Så dere 3 nøtter til askepott idag?

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hvordan legge ut youtube-klipp?


22.des.2010 12:55
Kategori: Blogg Kommentarer: 20


Har hatt en aldri så liten bloggtørke i det siste - som enkelte av dere har merket og poengtert ganske klart ;-) Måtte bare ta en pause for å finne meg selv. Nå har jeg gjort det. Viste seg at jeg ikke var så langt unna som jeg først hadde trodd. Har hørt at det kan ta måneder og år å finne seg selv, så der hadde jeg flaks altså. lol.

Fra det ene til det andre... Hvordan skal man legge ut youtube filmer? Er det fremdeles som før, at man lime inn HTML-koden? Fikk hvertfall ikke til. Bah. Tungvint å være så ubern00b når det gjelder data og teknologi.

Suser snart avgårde på aftenvakt på sykehjemmet. Til dere heldiggriser som skal være hjemme - kos dere masse nå i dagene før jul <3

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hvem er kjekkest i Greys?


22.des.2010 12:13
Kategori: Film/Tv Kommentarer: 8There`s a new hunk in town. Og med town så mener jeg Greys Anatomy. Nemlig Jesse Williams. Come to mama sier jeg bare! Har igrunn aldri vært så hekta på Greys før nå, jeg :-) Ryktes at Rihanna også er hooked på han. Oh-na-na, don`t blame ya!:-D Trengte bare å google Greys Anatomy hunk så kom han opp. Haha.

Hvis dere skulle velge en av  disse 3, hvem ville dere valgt......

Ovennevnte, McDreamy eller McSteamy?


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits