Lørdagskos


19.nov.2011 21:12
Kategori: My everyday Kommentarer: 27


 

 

Denne lørdagskvelden har vi kost oss med crispy chicken taco, som var ett utrolig godt (og sunnere) alternativ til vanlig taco som vi lager så altfor ofte. Og nå skal vi dra å leie film. Koselig :-)

 

- Ha en fin kveld you guys :-)

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


SMIIIL - Snart helg!


17.nov.2011 15:20
Kategori: My everyday Kommentarer: 27


 

 

Åh, kommer ikke over hvor mye jeg HATER å gå i stramme klær. Med EN gang jeg kommer inn døra hjemme, så kaster jeg jeans og stramme gensere dit peppern gror, og tar på meg noe CHILL - som shorts eller kosebukse. Ah, herlig. Haha. Sikkert mange som kjenner seg igjen der tenker jeg.

 

Så forresten at narko-banden i Kauto var tatt i narkoaksjon - Fem personer i 20 årene - meget vanskelig å gjette hvem det kan være snakk om her. Not! Håper virkelig ikke at straffen bare blir en jævla BOT denne gangen også. Sånne mennesker burde få utestengelse fra hele samfunnet, greit nok at de liker å ødelegge for seg selv, men å begynne å prakke de giftstoffan på andre også, da går det for langt etter min mening. Håper virkelig at Nilut Cup helga går rolig for seg når det gjelder disse motbydelige folkan.

 

....Og ellers så har vi det bra ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


I eat because I`m sad, I`m sad because I eat


11.nov.2011 19:07
Kategori: My everyday Kommentarer: 21


 

 

Akkurat nå har jeg en aldri så liten hjemme-alene-fest med noe av det BESTE.......

 

 

...og desidert VERSTE jeg vet om, nemlig oppgaveskriving.

 Som dere ser er fredagskvelden min sikret. FML! Eneste lyspunktet denne kvelden (sett bort ifra 2456 kg med godis da) må jo definitivt være Idol. Heia Isak! Det er bittersweet å tenke på at hvis jeg hadde vært effektiv denne uka, så hadde jeg hatt fri hele helga. Kristin kommer til byen i helga, og det virker som at alle skal ut.

 

Men neeida. Jeg må gjøre ALT i siste liten - That`s how I roll. Satt 2 timer isted å fikk nøyaktig en f*ckings halv side ned på papiret. Ble så deprimert at jeg gikk rett ned på Spar å kjøpte halve butikken (som dere ser ovenfor), for når jeg blir stresset så jeg ha sukker. Ellers så klikker jeg, og stakkars de som krysser min vei da. Hehe.

 

Fins det en støttegruppegruppe for sukkeravhengige? Isåfall, sign me in! :-)


Over til noe annet (og mindre deprimerende). Inga har odnet håret mitt idag, blogger noen bilder av det etterpå! Ha en fin kveld da dere, og jeg håper inderlig at dere har en bedre fredagskveld enn meg ♥

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Søndager er filmdager


30.okt.2011 16:26
Kategori: My everyday Kommentarer: 28


 

Er egentlig litt glad for at jeg slapp å være fyllesyk og klein idag. Men på den annen side så er det utrolig morsomt å se på bildene på bloggene deres, og hvor fantasifulle alle har vært med halloweenkostymene i helga. Om jeg skulle ha kledd meg ut så hadde mest sannsynlig valget falt på spøkelse eller.... potetsekk. Kreativ sa du? Yes, indeed. Keep it simple er mitt motto. Hehe.

 

Synd at man ikke ble å dra på Oktoberfesten som var i helga, der temaet så fint het "Winterwonderland". Da hadde jeg kledd meg ut som...trommevirvel.... HUFSA fra mummuitrollet. Haha, tipper det hadde vært mange som hadde fått flashbacks og vonde minner fra barndommen da.

 


Min søndag skal hvertfall tilbringes godt plantet på sofaen med noen filmer, facebook og selvfølgelig godis. Men først etter at jeg har gått en tur over brua. I REGNET. It do not get better than that. Ha en fin dag :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Den store soldagen - Gratis sol til alle loca people


30.okt.2011 11:50
Kategori: My everyday Kommentarer: 51


...Og strålende fornøyd med det tydeligvis? Haha. Man vet at man har lite å gjøre i solariumet når man ligger å smiler for seg selv. Men det er jo gratis sol, så da må det jo være lov, uten at man trenger å føle seg som den gærningen. Neida. Joda, såe....

 

 

Skal dere ta sol idag? Ulempen er jo at det er sååå vanvittig kø.

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


One helluva weekend


29.okt.2011 20:36
Kategori: My everyday Kommentarer: 12


 

Denne helga er LETT den kjedeligste i historien. Virker som alle er på halloween-party idag, mens jeg sitter hjemme å ser på Idol for 3. (!!!) gang. Først igår kveld, så reprisen isted og nå går den visst på tv2-zebra. Haha. Maigad, that`s just sad.  Derfor tenkte jeg å poste noen bilder fra forrige helg, som var totally awesome.

 

På fredagen hadde vi koselig hjemmekveld hos Sandra - jeg, Inga, Maria, Kristin, Sandra og Malen. Med godis, Idol (etter mine ordre såklart, ingen andre som har interesse for det), vin og ikke minst girlstalk med maaaaange gullkorn. Utover natten dro vi til Maria å sov 4 stk i en og samme seng. PLUSS hunden til Maria, Nemi, som også lå under dyna og oppå armen min. Kooos :-) Hehe.  Her kommer noen bilder iallefall....

 

Naw, mussmuss - How sweet. Malen og Inga.

 Hehe, lol. De aller færreste av bildene fra lørdagen er typ passe crazy, men la gå.


Torkell og Bongo - Partyboys blant oss jentan. Hehe. Ooog Kvikk da.


Inga nyter geleshottan vi hadde mekket. Første gangen jeg prøvde det. De ble uberbra, så skal definitivt gjentas.


Jeg med min gode venninne, Nemi.....


...Og Inga med sin nye kompis som bare kjeftet og prøvde å bite oss. Hehe.

 

 

Kos dere på party idag, folkens!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Shopping og kinamat


19.okt.2011 18:54
Kategori: My everyday Kommentarer: 19


 

Koselig dag med praksis, shopping og et herlig måltid på Tangs som avslutning. Var utrolig lenge siden jeg hadde spist kinamat, så smakte ekstra godt med scampi nå :-) Herlig. 

 

 

 

 

 

JEG ELSKER SALG!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Monday


17.okt.2011 18:09
Kategori: My everyday Kommentarer: 44Wow... Tror jeg akkurat tok prisen for verdens mest kreative OG åpenbare overskrift. Kan like gjerne gjøre som Rebecca Black å fortelle dere at søndag var før mandag og at etter mandag kommer tirsdag og onsdag. Hehe.

 

Nå sitter jeg bare å venter på at tv`n i stua skal bli ledig og jeg kan trene på tredemølla, for jeg nekter plent å trene uten the voice :-D Treningen går bare utrolig mye fortere når man ser på musikkvideoer samtidig. Før man vet ordet av det så har det gått en time allerede. Herlig å ha muligheten ja. Anyways, skulle bare stikke innom en rask tur å ønske dere en fiin start på uka mens jeg venter. Kos dere masse! :)

 

Btw, jakken er fra vero moda.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Saturday night and I`m bored


15.okt.2011 22:52
Kategori: My everyday Kommentarer: 26


 

 

Dj Antoine - Welcome to St.tropez - En av mine favoritter for tiden :-)

 

 

 

            

Herregud, jeg kjeder meg. Er så rastløs som det går an å bli. Misunner de som er ute å har det sosialt og artig ikveld. Bah. Planen var egentlig å sitte og skrive notater i psykologi siden jeg har vært lat med det i forrige uke. Vel, den planen gikk til f*ens for å si det mildt. Ble travelt opptatt med å gjøre.. Ja, absolutt ingenting. Bare spist god mat og godis, kost meg med hunden min og ellers bare sløvet max med familien :-D

 

Ble såå lei av alle feststatusene på facebook, så fant ut at det beste var å bare gå å legge seg. Så her ligger jeg... Forever alone. Haha. Men vet at imorgen så angrer jeg ikke på det, når alle ligger hjemme, kleine og fyllesyk *ondskapsfull latter*.  Neste helg blir det andre boller, for da kommer Maria til meg og Inga, og da skal vi på konsert. Gledings på høyt plan! :-) Hvordan har deres lørdag vært?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


What`s uup?


13.okt.2011 12:24
Kategori: My everyday Kommentarer: 20


 

Mobilblogg... Åsgård og UNN breivika har 50 års jubileum den her uka, og for oss sykepleierstudenter så innebærer det kakespising dagen lang, HELE UKA. Etter 3 dager med kake til frokost og lunsj, så skjedde endelig det jeg aldri trodde skulle skje. Jeg gikk forbi kakedisken!!! Ja dere hørte riktig. Det er jo alltid lov å gå forbi kakedisken, men for meg har ikke DET vært aktuelt før nå. Haha. Akkurat nå sitter jeg på et dødskjedelig foredrag å gjesper meg ihjel, foreleseren er sånn ca like tørr som Marie kjeks..... Hva gjør dere da????


Miss serious

 

Mine nye skooooo - fikk dem i gaaave <3

 

 

 

Ingasøta going wild. Haha. Hun er egentlig i hjemmesykepleien for tiden, men er på besøk hos oss på Åsgård og hamstrer kake! Alle skal få ;-) haha!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Kveldstur


09.okt.2011 20:35
Kategori: My everyday Kommentarer: 32


 Tromsø by night. Pretty amazing. Elsker denne byen, ingen tvil om det :-) Har lyst å bosette meg hit for godt....

 

 

Idag er formen noe frynsete, så ligger bare i senga. Spiser tacorester fra igår og ser på favorittseriene mine, Two and a half men, Kongen av Queens og Friends. Har sett samtlige episoder av alle de seriene, men jeg blir aldri lei. Perfekt søndag med andre ord. Eneste som kan gjøre den bedre er hvis  George Clooney dukker opp nydusjet fra badet mitt, kysser meg på panna og sier at han har sett etter hus til oss i... Lillestråm. Sure, George, ofrer gladelig min kjære Tromsø for ett liv med deg i Lillestrøm. Haha :-)

 

Have fun you guys!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Det BESTE jeg vet...


05.okt.2011 22:33
Kategori: My everyday Kommentarer: 39


 

....er DEFINITIVT sushi.

 

Når jeg kan kombinere det, med bestejentan mine, Inga og Stiinna, så er jo det bare helt perfekt. Siden Tromsøs beste sushiresturant (RÅ) nå har flyttet rett over gata til Inga, så benyttet vi oss av anledningen til å bestille takeaway og teste ut "nye" RÅ. Eller, vi bestilte jo det samme som vi alltid gjør da, 14 biters kombinasjonsmeny, uten tunfisk og hval, men uansett... Det er jo så forskjellige biter for hver gang :-)

 

Smakte hvertfall helt faaaan-tastic. Hadde ikke spist det på en god stund, på grunn av en viss mamma som prøver å skremme meg bort fra å spise det. Grunnen? Jo, fordi hun har sett et skrekkprogram på tv`n om sushi. Cry me a river, mama. Hvis ALLE som spiste sushi hadde blitt syk, så hadde det vært ulovlig å selge det til folk. Trøster meg selv med det, for jeg har ikke tenkt å slutte å spise det med det første. Hihi.

 


Siden vi var i slummemodus og ikke helt keen på å ta bilder (selv om Inga prøvde å lete frem sin nye fancy røde speilrefleks), så poster jeg bare noen bilder fra da jeg, Inga og Aila var å spiste sushi sist....
 
Liker dere sushi?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Never make the same mistake twice


18.sep.2011 15:51
Kategori: My everyday Kommentarer: 38


 

 

 

...there are so many new ones, try a different one each day! ;-) Smiil!

 

 

Nå er det visst søndagsmiddag på gang her i huset. Reinstek med masse herlig tilbehør.  Lukter himmelsk. Elsker å være hjemme hos mamma og pappa. Selv om man blir "litt" rastløs. Kauto er jo ikke den mest... Livligste plassen på jord for å si det mildt. Haha.

 

Har en 5 timers lang kjøretur i vente etter middag. DET gleder jeg meg ikke til. Håper dere får en fin søndag :-)

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Gjensynsglede med gullet mitt


15.sep.2011 23:02
Kategori: My everyday Kommentarer: 23


 

Er hjemme i Kauto en helgetur. Vinglet frem og tilbake leenge før jeg bestemte meg for å ta turen hjem. Men det er jo classic Inger det da, å være vinglepetter. Gjett at Kelaen min var glad for å se meg. Og omvendt ;-* Elsker den lille hårdotten min over alt på jord. Var selvfølgelig glad for å se mamma og pappa også, da. Håper på å treffe Ailabestis også i helga. Trenger en dose syk Ailahumor nå kjenne jeg....

 

 

Imorgen kommer lillebror hjemme, og da er familien Flint komplett. Haha. Noen normale bilder av oss.

Imorgen skal jeg og Inga være sporty å gå opp til Ginalvarri en tur. Satser på ok vær OG at man blir sånn noenlunde ferdig med gruppeoppgaven, som for øvrig er noe drit. Bah. Har egentlig hatt en litt.... skuffende dag. Så tittet jeg innom bloggen til verdens søteste søskenbarn ingalailansara.blogg.no og fikk tidenes oppløft. Hun hadde dedikert ett helt innlegg til meg. Ble så rørt, fikk tårer i øynene. You made my day, sweetie! Det skal du vite :-) Er så heldig som har så fantastisk gode venninner som deg i livet mitt. Virkelig.

 HA EN FIN KVELD, ALLESAMMEN!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Today I don`t feel like doing anything


11.sep.2011 20:25
Kategori: My everyday Kommentarer: 33


 

 

The lazy song

 

...I just wanna lay in my bed... Eat junkfood... Watch bad movies... And cuddle... ;-)

 

Planen idag var å gjøre noe fornuftig, som f.eks å skrive notater i psykologi og trene. Men hallo, who am I kidding? Det skjer aldri på en søndag. Fristet mye mer med godis og film på sofaen. Planen var å leie The Hangover 2, men da dem ikke hadde den inne falt valget på Fast and the furious 5. Kjekke menn og raske biler er ikke til å forakte.

 

  Lazy sundays er herlige. Bestilte takeaway kyllingsalat fra Flyt, men de glemte karridressingen som følger med. Sons of bitches! Fikk ett lite raserianfall, men det går bra nå. Neste gang det skjer skaller jeg ned servitøren (anger management problems where?). De skal lære seg at Inger likey her dressing ;-)

 

Hva gjør dere idag da?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Today!


09.sep.2011 22:09
Kategori: My everyday Kommentarer: 31Ja, det var kjempemye sol inni prøverommet ;-)


 

For en koselig dag. Var en liten tur i byen først. Kjøpte verdens fineste beige høstjakke på Cubus. Det var kjærlighet ved første blikk. Etter byturen var vi å spiste kyllingsalat på Knoll & Tott. Yummi. Så shinet jeg leiligheten når jeg kom hjem, så nå skal helga bare komme for min del :-)

 

 

Nå sitter jeg å ser på Idol - min desiderte favoritt er han som sang "What are words" på audition (husker ikke navnet hans?). Håper virkelig han går videre. Hvis ikke så har det skjedd en alvorlig feil i prosessen. Er det noen av dere som vet om man kan se alle episodene av Idol på tv2.no..?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Sometimes you have to forget what you want, and remember what you deserve


08.sep.2011 22:55
Kategori: My everyday Kommentarer: 16


 
Har søskenbarnet mitt på overnattingsbeøsk idag, så blir ett raskt innelgg.

Stikker bare Innom å ønsker dere bloggere og lesere en god natt <3Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


What`s your favourite scary movie?


31.aug.2011 18:40
Kategori: My everyday Kommentarer: 31


 

 

 

Tar med meg popcornposen min å stikker på skrekk og gruaften med klassen min. Vi har fått låne et auditorium på universitetet for å se på film på storskjerm. Nemlig Paranormal Actvity 2 :-D Har sett filmen 2 ganger før, men gleder meg faktisk til å se den igjen. Syns babyen og hunden gjør filmen ekstra skummel. Ha en fin kveld dere :-DCopyright: I n g e r L i s b e t h ©


Facelook from last night


28.aug.2011 15:36
Kategori: My everyday Kommentarer: 20
Ønsker dere en fantastisk søndag, folkens. 

 

...Og til dere som er fyllesyk, ENJOY ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Studying is student and dying put together


06.jun.2011 14:17
Kategori: My everyday Kommentarer: 2


 

Stress. Angst. Konstant hjertebank. Svette håndflater. Hodepine.

Kaldsvetting.  Mageknipe. Nærvøsitet. Stamming. Hjerneteppe.


Ja, dere gjetter riktig. Det er eksamenstid i lufta, muntlig, vel og merke. Jeg HATER det. Kunne gjerne tatt 10 skriftlige eksamener fremfor en muntlig. Gleder meg til å bli ferdig, for da drar jeg å besøker de fineste folkan i resia før jeg suser hjem til Kauto og sommerjobben.

 


Summer of 2010. Happy girls. I wonder why? ;-) Haha.

Gudsønn og bestis.

 Jeg og Maria :-*


Gleder meg allerede til å se alle igjen :-) Til dere andre som skal ha eksamener: LYKKE TIL!

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Ønsker dere en strålende dag!


25.mar.2011 06:58
Kategori: My everyday Kommentarer: 34


En vakt til på Ortopeden, så er det helg igjen. Ukene går fort og snart er det eksamen igjen. Idag skal jeg kanskje hive meg med på en operasjon. Bare det ikke ender sånn som sist: besvimte nesten. Eh. Så med andre ord: anestesi og operasjonssykepleie er nok ikke mitt felt, det fant jeg ut da. Men tror kanskje jeg går for en litt mindre operasjon denne gangen, med litt mindre hamring og saging av bein og sånt. Øh.

 

God helg :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Piker, vin og sang!


17.mar.2011 20:00
Kategori: My everyday Kommentarer: 16


Hei på dere :-) Nå sitter jeg og Inga og venter på å få helgebesøk av to venninner som vi ikke har sett siden nyttårsaften. Med andre ord, altfor lenge siden sist. Gleder meg masse. I helga skal vi drikke vin, shoppe, spise ute (sushi I hope?), kanskje dra på kino og rett og slett bare kose oss. Det må vi når vi endelig er samlet alle fire en hel HELG. Can`t belive it.

 

Har reservert bord for oss på Grunder ikveld. Der blir det billig vin og tapas. Gledings! :-)

 Inga, bjutiful!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


FML


15.mar.2011 20:55
Kategori: My everyday Kommentarer: 16


Er uten internett og kabel-tv for tiden. Må snylte på Inga sitt nett. Jaja, da er det kanskje meningen at jeg skal begynne på drittoppgaven som skal inn på torsdag. Vi er igang i siste liten som vanlig. Same proceduere as every time. FML!:-D

 

Svarer på kommentarene deres fra forrige innlegg imorgen! <3

 Sykepleie er gøy.... Yeah.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Eh, god morgen og god helg!


12.mar.2011 13:56
Kategori: My everyday Kommentarer: 25
Yeah, you heard me... God morgen kl 13:54. Er hjemme i Kauto nå, og for å si det sånn så føler jeg meg ikke helt bra. Sov elendig inatt, så sto opp imårrest og gikk å la meg igjen foran tv`n og sov til nå. Ops. Egentlig burde jeg jobbe med oppgave som skal leveres inn på torsdag. Åh, stress. Jaja, får håpe jeg blir i bedre form iløpet av dagen.

 

Håper dere får en fin helg! <3Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


My own personal stalker...


10.mar.2011 22:02
Kategori: My everyday Kommentarer: 31
Hahaha! Lucky me, huh..? Vurderte å svare det der, men torte ikke å sende den i tilfelle det er noe juks og fanteri og jeg får en gigaregning i posten eller noe (Eh, som om jeg ikke har det fra før av...). Anyway, sånn helt eeeeegentlig hadde jeg jo mest lyst å svare: "Of course, I would LOVE to meet you Neco. You sound like a great guy, messaging random girls..... Yeah..." Snakker vi ny isitavnnas? ;-) Haha!

 


 

Fra det ene til det andre... Vi har vært å besøkt Gunn og Einar, der denne prinsessa var litt overtrøtt.

 

Maija, hjerteknuseren med ett smil som kan smelte ett isfjell :-)

 

Nå skal vi spise pannekaker og se på Paradise Bordell. Haha. En ryker ut, men HVEM??! Hjernedød, men spennende underholdning ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Det er tid for lørdagskos


05.mar.2011 22:14
Kategori: My everyday Kommentarer: 19Lørdagskvelden skal så fint tilbringes på sofaen helt til hodepina fra h*lvete er gått over. Planen igår var til å begynne med å benke meg på sofaen med ett pledd, Woman og Cosmopolitan. Disse planene fikk en bråvending da Inga kom på besøk.....Med en 3liters vinkartong på slep. Du fatter vel skissa? Da ble det fort ett par-3-4-5 glass med vin. Og fnising. Masse fnising. Utover kvelden fikk vi besøk av to gode venner, Ole Mahtte og Nils Mikael, som var på sitt årlige Tromsø-visitt denne helgen. Koselig. Altfor lenge siden sist :-)Vi har nå sett på Madagaskar og ledd oss ihjel av pingvinene, sett Therese Johaug vinne sitt første VM-gull (må innrømme at jeg ble litt rørt), også har jeg hatt kvalitetstid med Inga på kvelden. Vi lagde lasagne med squah og spiste til vi nærmest rullet av hver våres sofa.NÅ ser vi på Eurotrip som er en finfin dagen-derpå-film. Mi squsi, mi squsi, MI SQUSI! Lol.

Fin helg, men gleder meg til å få kjæresten min hjem igjen. Savn.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hangover.com


27.des.2010 16:55
Kategori: My everyday Kommentarer: 10Nå er jeg i Alta,på besøk hos Nina og Even. I går gjorde vi det vi gjør best. Vinglet og vinglet i flere timer om vi skulle dra ut, og HVOR vi skulle dra ut. Til slutt endte vi opp med å starte til Alta, klokken 22:30 (!!). Angrer ikke ett sekund for å si det sånn. Var dødsartig ute og jeg fikk møtt venner jeg ikke har sett på år og dager <3 Tok tidligkveld og la meg etter kroa, men det gjorde IKKE Nina. Neeeida,hun herjet med sine likesinnede helt til morgenkvisten. Hva kan man si? Tiden går fort i godt selskap, eller hur 9na? :D Lættis.

Nå har vi spist junkfood og ser på Kurt Josef Wagle og fjordheksa.

Rock Fjeldstad i badekaret: "Kurt, Kurt, kan du se hvor lenge jeg klarer å holde pusten?" Haha. Priceless.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


God jul !


24.des.2010 14:35
Kategori: My everyday Kommentarer: 6


I`m dreaming of a white christmas.

Ja, vi har faktisk et hvitt juletre. Syns faktisk det er det aller fineste. Spesielt med sølv og gullpynt. Den er kunstig, så man får jo ikke den gode julelukten som man får med et ekte da.

I år er det mange stooore gaver under treet. Mamma går av med seieren for den aller største. Til mamma fra pappa. Blir spent å se om hun liker den :-) Jeg har allerede åpnet en gave for en uke siden, før vi dro fra Tromsø faktisk. Den var fra kjæresten min. Det var det jeg hadde ønsket meg aller mest: En Dolce Gusto kaffemaskin :-D Åh, lucky me! Gleder meg sånn til å begynne å bruke den.


Så fyller verdens beste bror 16 år idag på selveste julaften. Gratulerer! :-)

God jul til alle dere!

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Felles julefrokost er obligatorisk på julaften!


24.des.2010 14:15
Kategori: My everyday Kommentarer: 3


...Noe som er like koselig hvert år :-)

Tro det eller ei, men i år droppet jeg tradisjonen med å se 3 Nøtter til askepott. Er bare å innse at julestemningen uteblir, i år som ifjor. Og året før det... Skulle ønske jeg var i syden nå. Det var jo egentlig planen, men avogtil går ikke alt etter planen når det er lommeboka som har bestemmer.Vi var på besøk hos vår kjære bestemor igår. Da fikk hun gaver, samt en del godsaker til jul. Da ble hun glad da :-D Søte, søte bestemor. Skulle ønske min andre bestemor fremdeles levde. Skal dra å tenne lys på hennes og addja sin grav etter at vi har vært på den obligatoriske julegudstjenesten idag. Savn, savn og atter savn! Tenker sånn på de som har mistet noen som lå hjertet deres nært i året som var, og som må feire jul uten deres kjære <3

 

Så dere 3 nøtter til askepott idag?

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hvilken tv-serier følger dere med på?


08.nov.2010 19:08
Kategori: My everyday Kommentarer: 19


Selvfølgelig skulle jeg bli syk på min fridag. Så idag har jeg holdt sofaen og sett på tv i heele dag. Har sett på One Tree Hill på nett, men har lyst å se på noe annet nå. Derfor lurer jeg på en ting....

Hvilken tv-serier følger dere med på?


Hadde en utrolig koselig søndag igår, med middagsgjester, god mat, film og masse godis. Gjengen var litt fyllesjuk så røkt reinkjøtt ble godt mottatt, heldigvis :-) Men har fremdeles ikke tilgitt Are og Lemet Heaika helt for det de gjorde mot meg natt til søndag. Haha. Dem var på fest og LH hadde glemt husnøkkelen sin hjem, så jeg lot ytterdøren være åpen og la meg. Plutselig bråvåknet jeg av det sto en person med en lang frakk på kjøkkenet, altså utenfor soverommet, og bare ser inn til meg. Squatt jo som bare pokker og holdt på å få hjerteinfarkt. Det viste seg å være Are, men det kunne jo ikke jeg vite der og da. Alt jeg så var en mørk skygge med en Matrix-kåpe på seg :-D Trodde kanskje det var en av naboene fra asylmottaket som var kommet på kaffebesøk ellernoe. Lol. Snakk om å være paranoid.


SÅ mye liker jeg å være syk.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Fullmåne midt på dagen!


02.nov.2010 21:13
Kategori: My everyday Kommentarer: 4


 

Er det noen av dere som fulgte med på Ally McBeal da den var på topp før i tiden? De hadde jo unisex-toaletter på jobb. Vel, vi har unisex-garderober hos oss. Eller, garderober er vel å ta litt hardt i. Et lager der vi skifter, blir vel mer rett. Uansett, jeg prøver alltid å snike meg dit for å skifte litt før alle andre er ferdig og rusher dit samtidig. Men min Donald-flax slo desverre til igjen idag. Selvfølgelig ramlet alle de svenske mannlige sykepleieran inn dit just in time til å se... Vel, fullmåne midt på dagen faktisk, når jeg febrilsk skulle trekke opp buksene. HAHAHA!

 Well hello there awkwardness, my old friend. Gleder meg til å dra tilbake dit imorgen ja! :-)

Jeg og Inga har vært på time på SATS idag. Step og core. Var heeerlig.

Nå skal jeg shine leiligheten før minsin kommer hjem igjen imorgen! Blogges! :-*

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Nye Skyr - Love it!


01.nov.2010 10:15
Kategori: My everyday Kommentarer: 4


God morgen godtfolk! ♥Har kveldsvakt på sykehuset idag. Ergo, sov helt til 10 idag. Deilig! Planen er å ta sol og trene en times tif før praksis. Grue meg litt til å komme hjem til en tom leilighet ikveld. Min kjære samboer dro på samling til Narvik isted, så da blir jeg miss lonely i 3 dager nå. Kanskje jeg gjør som forrige gang og beordrer Inga til å komme å bo hos meg de dagene ;-) Hehe. 


Til andre Skyr-fans der ute, har dere sett at det er kommet nye smaker i butikkene nå? Den med vaniljesmak smakte hvertfall helt himmelsk :D Har ikke smakt den med fruktsmak enda.


Ha en fin mandag da, dere!

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Back in Tromsø-town


31.okt.2010 21:52
Kategori: My everyday Kommentarer: 8


Da var man omsisder hjemme i den kalde leiligheta i Tromsø igjen :-) Har satt alle ovnene på full styrke i håp om at jeg ikke trenger å fryse meg halvt ihjel når jeg skal legge meg.  Heldigvis er det mye mildere her enn i Kauto, -15 var det der faktisk. Brr! Og her var det regn og sørpe. Men nok værprat for denne gang... Hvis det er værmeldingen dere vil ha, så er det jo bare å logge seg inn på facebook, der har man full oversikt over været på de ulike plassene. Virker det som avogtil hvertfall... ;-)

 Kommer til å savne Kelaen min max ♥ Hele 3 uker til Nilut Cup og til man skal hjem igjen neste gang. Sukk!

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hva er deres planer for kvelden?


30.okt.2010 22:05
Kategori: My everyday Kommentarer: 17


 Jeg på min side kan ikke akkurat skryte av noen spennende planer for kvelden. Bror hadde lovt å bli med meg å jogge isted, men trakk seg selvfølgelig i siste liten. Kanskje likegreit egentlig. Har spist litt mye idag, hadde sikkert vært nødt å ta pauser hvert 5. minutt da ;-) Så i korte trekk blir det da: litt lesing av farmakologi, farge øyenbryn, ta ansiktsmaske og kose meg med månedens Woman. Ahh, lørdag ♥Hva skal dere ikveld da? Party eller bare rolig hjemmekveld? Uansett, ha en fantastisk fin kveld ♥
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


There`s no place like home?


30.okt.2010 12:57
Kategori: My everyday Kommentarer: 4


Nå er jeg hjemme i Kauto og bare koooser meg max. Godt med en rolig hjemmehelg sometimes. Eneste nedturen er de fordømte skolebøkene som henger over huet på meg og bare godter seg når jeg prøver å overse de så godt jeg kan. Hadde egentlig mest lyst å dra ut med Nina i helga, men hadde liksom ikke samvittighet til å være fyllesyk i helga heller når jeg egentlig burde gjøre litt skolearbeid. Lærte av den helga Inga Laila Hætta Sprætta Sara Geip var hos meg helga rett før sykepleieeksamen, for å si det sånn ;-) Da var det hæla i taket og tenna på tapeten helt til morningen. Haha! Ikke det lureste jeg har gjort kanskje, men heldigvis gikk det bra på eksamen alikevel.

Nå skal jeg og lillebror dra å besøke vår kjære ahkku ♥ Etter det så er det goood middag. Oh`happydays!

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Kafebesøk med noen fine folk


29.okt.2010 20:08
Kategori: My everyday Kommentarer: 5


 Var på Grunder med noen søtinger her om dagen.... Koselig!

Verdens snilleste (tiltenkte) svigersøss.. :-)


Snuppami. NÅ er det ikke lenge til lille prinsessa er klar til å komme ut  <3


Ble helt forelsket i klokken og de matchende øredobbene til Gunn. Nydelig!


Einar (Alfalafa?;) Hihi...


...Og Lemet Heaika. VG - dagen er ikke den samme uten?


Frozen cappucino no.1 fra Grunder (i tromsø) er det BESTE jeg vet!!
Hvis du ikke har prøvd den ut enda, DO IT! Anbefales ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Fulle folk hadde sex på trappa mi. Slå den du!


26.okt.2010 17:17
Kategori: My everyday Kommentarer: 7


Wow, den overskriften hadde jeg aldri trodd at jeg skulle ha. Høres jo mildt sagt... Sykt ut?

Det begynte med at vi hadde lagt oss for kvelden. Så plutselig hørte vi at noen kom opp trappa våres, så hørte vi bare litt mumling. Lå og ventet litt på at de skulle komme inn, men ingen kom. Der og da ble jeg særiøst bekymret. Hva om det var innbruddstyver? Eller narkomanene som pleier å stjele tomflaskene våres som vi har hengende i en pose på trappa. Uansett... Nå har jeg egentlig røpet hva det da.. eh.. viste seg å være (hint: overskift!), men uansett. Når ingen kom inn så gikk vi på kjøkkenet å skulle sjekke hva det var. Kjæresten min så ut og fikk totaaalt latterkrampe, jeg så ikke ut for vi hadde glemt lyset PÅ inne på kjøkkenet. Da slo han lyset på og det var da jeg så det....

To totalt fremmede (og for øvrig dritings) folk som lå der og hadde SEX på trappa, opp MOT ytterdøren våres. Da fikk jeg også latterkrampe. Herregud, hva annet kan man gjøre lisom? Jenta hadde beina sine oppå skuldrene til fyren. Uh, her snakke vi altså atletisk friluftssex  på random trapper liksom?

Men det var ikke det verste. Når vi så ut, så viste han bare THUMBS-UP og fortsatte når han så oss! HAHAHA, dagens ungdom altså. Eier ikke skam i livet. Kjæresten min åpnet vinduet og sa: "Kanskje på tide å dra hjem nå?" Da pakket de sammen.. eh.. utstyret og gikk. THE walk of shame. Håper dem hadde sååå angst dagen derpå. Enten så var dem så wasted at dem ikke brydde seg om hvor dem hadde sex eller så var dem ekstremt eksentrisk og bare hååpet på å bli tatt, for vi hadde jo som sagt lyset PÅ inne på kjøkkenet. Djizes, sånne ting burde såå ikke skje! :-D

Desverre så tok jeg ikke noen bilder under denne.. magiske... seansen så dette innlegget får bli uten bilde. :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Du vet det er helg når...


12.sep.2010 20:05
Kategori: My everyday Kommentarer: 6


                                   
                               ....frokosten din er en svær sjokolademuffins og dette er middagen :-DHar bare en ting å si: Sunt kosthold, VIK fra meg!!! ;-) Haha. Usunt er det kanskje, men fy så godt det er.

For en sløøøv helg det har vært. Godt med sånne helger avogtil. Neste helg skal vi hjem til Kauto, så det blir kos. Har ikke vært hjemme på en måned. Har begynt å savne Kelaen min max. Resten av kvelden skal brukes til å se på dårlige filmer på tv`n og sløve enda mer før en ny uke starter :-) Ha en fin søndag da, dere.

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


God kveld i stuen


10.sep.2010 22:12
Kategori: My everyday Kommentarer: 36Lenge siden sist.... Igjen! :-)

Endelig helg. Har på følelsen at dette blir den beste og mest avslappa helgen på lenge. Blir hvertfall den
første helgen på en hel mnd at jeg faktisk kan sette meg tilbake og bare slappe av og nyyyyte det til det fulle.
Med andre ord, ingen eksamener eller praktiske tester or whatsoever uken som kommer! Herlig feeling...
Så i dag har vi laget hjemmelaget pizza og kjøpt 3299865kg smågodt til en real kosekveld :-) Kjøpte meg
 to nye filmer i går som jeg tenker å se ikveld; Ps I love you (chickflick!) og Case 39 (GRØSSER<3)Funny story... Husverten min banket akkurat på døra mi. Det ene øyenbrynet hans var barbert bort som ett
resultat på at han stumpet av på fest (samme gamle drunken visa med andre ord), så han ville at jeg skulle
sminke den før han skulle på jobb. Og VOILA, takket være tricolor øyenbrynsfargen fra makeupstore så så
det nesten ut som før - Skapte hvertfall en ørliten illusjon om at det var øyenbryn hvertfall. Haha, morro.

Kos dere ikveld, så blogges vi (oftere enn den siste tiden, promise!).Edit: Det lilla skjørtet er fra H&M. Så har jeg bare en hvit tubetopp under.. :-)

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Bad, bad feeling!!!


02.sep.2010 17:30
Kategori: My everyday Kommentarer: 6Har dere noen gang opplevd å ha en skikkelig ekkel magefølelse etter eksamen?
Det har jeg så TIL de grader opplevd i dag. Nå er det ikke snakk om de vanlige nervene, men i dag var ekstra ille :-( Fullt selvforskyldt var det jo, men uansett. ekkelt. Haha. Aldri i mitt liv har jeg møtt opp så uforberedt på en eksamen før. Og på universitet enda, på en så stor eksamen. TO dager leste jeg. Blæh, bad move. Aldri mer for å si det sånn.... Var så nærvøs imorges at jeg SPYDDE (og nei, ikke noe morgenkvalme på gang altså!). Ble faktisk fysisk kvalm, ja. Snakk om ha nerver.

Men, men.Blir sikkert bedre til helga, for da skal jeg se denne karen liiiiive.
Chamillionaire @ Døgnvill -10. Må jo bare bli bra? Var ihvertfall kung når 50cent var her. Woho!

PLUSS sushidate med Ailamin, og innflyttningsvors/middag hos turtelduene Stiinna og Thomas på lørdag :-) Kos.

Tror jeg bare legger meg nå... Så denne stygge-ekle-kvalme-dagen går fortere. Blogges!

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Resturantbesøk


30.aug.2010 21:44
Kategori: My everyday Kommentarer: 8Eksamenstid = GØRR. Jeg syns (selvfølgelig) som det matvraket jeg jo er, at det er utrolig viktig å få i seg litt gooood mat midt imellom all "pugginga". Så i går tok jeg, Inga og Risten turen til kinaresturant for å innta en bedre middag. Godt med litt avveksling fra nudlene, vet dere ;-)


Inga begynte likesågodt med dessert, og hva er vel bedre enn det? Banana split.
Hun ville ikke være med på bildet, men hun ville at jeg fikk med meg hvor utrolig langt bak hun får tommelen. Woho.

Nam. Jeg og Risten bestilte det vanlige. Scampi! Det beste jeg vet. Nesten...
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Se hva jeg fikk i dag!


20.aug.2010 23:04
Kategori: My everyday Kommentarer: 33
Fikk røde roser av kjæresten min idag. helt utav det blå. Herregud, så glad og OVERRASKET jeg ble <3
Jeg så jo at han pønsket på noe når jeg kom hjem fra butikken... Med det lure smilet der han sto i døråpningen.
Så ba han meg om å ta ut brød fra skapet,.. Jeg åpnet den, og der lå den. Sukk, så romantisk. Heldig er jeg ;-*Nå sitter jeg, Aila og Inga og ser på skrekkfilm. Haunting in Connecticut heter den...
Den er meget creepy akkurat nå,  Klarer nesten ikke å se... :-D

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


jeg haaaater stress


18.aug.2010 22:20
Kategori: My everyday Kommentarer: 6


Herr-e-GUD, det er mye stress på skolen på skolen for tiden. Og jeg takler ikke stress så bra for å si det mildt.
Får stresshodepine, blir i elendig humør og ikke minst veeeldig irritabel. Misunne ikke personene som må krysse min vei når jeg er stresset, får å si det sånn. På toppen av det hele så skal vi ha en praktisk test på medikamenthåndtering i neste uka. Ah, great, just what I needed. Kjenner jeg dør litt inni meg når jeg tenker på hvor mange infusjoner jeg skal regne og blande i dagene fremover. BAH! Ble ett lite klageinnlegg det her, men HEY, it`s my blog ;-)Nå sitter jeg og Inga sitter under pelspleddet med hver våres kopp te og koser vårs. Måtte koke te til lillevennen som holder på å bli syk, stakkars. Veldig dårlig timing! Gunnevennen kommer til byen idag. Blir koOos <3
Ha en fin kveld, folkens!


 


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Godteriorgie og Trueblood


26.jul.2010 22:07
Kategori: My everyday Kommentarer: 8Alene hjemme. Ergo ble det en god gammeldags godisorgie på meg. Alle favorittene mine samlet på en plass.
 Nam. La oss kalle det for...Kjedespising. Høhø.Familien er ikke hjemme, og kjæresten dro til Drammen idag. På festival og besøke venner... Lucky bastard!
Skal egentlig lese til eksamenan som vi har så og si med en gang vi kommer tilbake fra ferien, men er så rastløs at det er helt utenkelig akkurat nå. Og jeg som hadde de ambisjonene om å lese hele sommeren. Hvor mange ganger har jeg åpnet bøkene? Hmm, veel... Hvor mange ganger er null ganger null? Er vel i feriemodus I guess :-)

Til helga drar jeg til Nordreisa for å besøke venner, kjente og ikke minst min nydelige gudsønn. Blir såå kos.
 Altfor lenge siden man har vært der nå. Pluss at roadtrip med Inga slår aldri feil. Wuhu.

Nå skal jeg ha Trueblood maraton. Hadde aldri trodd at jeg skulle bli hektet på den serien, men Aila snakker om den hele tiden. Skulle sjekke den ut av ren nysgjerrighet, og da var det gjort. Syns themesongen er ganske catchy faktisk!

I wanna do bad things with you ;-)


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


I`m gonna fight for you - Until your heart stops beating


12.jul.2010 00:41
Kategori: My everyday Kommentarer: 11


Var som sagt på kino å så Eclipse igår. Hva kan jeg si? Den var helt amazing. Action, kjærleik, vennskap og drama.
Den hadde ALT. Men så er jeg en tvers gjennom Twilightgeek så no sureprise at jeg likte den. Haha:-)Har faktisk for første gang i mitt liv sett en heeel fotballkamp idag (kryss i taket!). Måtte bare siden det var fiinale og greier. Pluss at jeg ikke hadde noe bedre å ta meg til. Jeg heiet jo selvfølgelig på vinnerlaget Spania. Ingen tilfeldighet det, som den fotballkjenneren som jeg jo tross alt er. Lol. Fulgte dere med på VM?

Men nå er det nattinatt for min del. Skal opp grytidlig på jobb i morgen.
Ahh, det blir tungt føler jeg.... Natta <3Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Woho - hjemme fra Ayia Napa <3


09.jul.2010 22:14
Kategori: My everyday Kommentarer: 6.....Eller, nå er det vel strengt tatt en uke siden jeg kom hjem. :-) Ble en laang bloggpause ja.Føles som at jeg har vært hjemme i en evighet allerede. Etter 10 herlige dager i Kypros med verdens beste jenter. Både brunfargen og minnene har begynt å blekne allerede føles det som. IHVERTFALL brunfargen, med tanke på at jeg ble så solbrent de siste dagene at huden begynte å flasse av når jeg kom hjem. ÆSJ!!
Når det gjelder minnene..... så håper jeg at de aldri blekner <3Har dere det fint i sommer da, søtinger?
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Søndagsupdate


30.mai.2010 19:11
Kategori: My everyday Kommentarer: 10Herregud så deilig det var å sove lenge idag. Våknet ikke før 3tiden. Deilig! Igår hadde jeg filmkveld med kjæreste,
 Inga, Mattis og Risten. Vi så Paranormal Activity. Ihi, spooky shit. Ikke for å være tøff i trusa eller noe sånt, men vi jentene var myyye mindre redd enn guttene. Har jo sett den to ganger før, men det har jo ingenting å si. Hehe.

 Idag er vi bedd på søndagsmiddag til Inga og Mattis. Dem er begge utrolig flink til å lage mat, så gleder meg :-)


Kaffen Inga lagde til meg igår . Nam.


Dagens frokost besto av scrambled eggs og svidd bacon, just the way I like it :D'


Ha en fin søndag, dere!
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


You`ve got the sweetest ass in the world


29.mai.2010 16:38
Kategori: My everyday Kommentarer: 28


...er navnet på denne catchy låta som jeg DIGGER! Av en eller annen grunn så minner den meg om ilalasøta.
Sikkert fordi vi hadde dilla på den en sommer. Eller fordi hun faktisk HAR en sweet ass. Hihi ;-*


Alex C. feat y-ass -sweetest ass in the world

Anyway, visningen vi var på igår var litt av en utadæsjølopplevelse.Han som hadde den var så sykt hyperaktiv.
Holdt på å le meg ihjel innvendig. Det første han sa når vi kom inn døra var "Ikke for å skryte men her har dere
byens beste utsikt. jaja, tenkte vi... *ser ut av vinduet*... Well hello there!  Der var naboen i full vigør med
 gressklipperen, med rumpa hengende over buksene og rørleggersprekken i full blomst. Så ja, det
med utsikten stemte jo faktisk, sweet ass. Så overskrften på innlegget passet visst bedre
enn jeg trodde. Lol. (IRONI!)

Så fortsatte han å vise oss resten av leiligheten, da skulle han absolutt forklare hva alle tingene var for...
"Her har dere en skohylle. Den kan dere bruke til...skoene deres."
"Her har vi da en stekeovn, som dere kan steke pizza i  Eller noe annet da."
"Også har vi et lys da, så den kan man slå på og det blir lyst og fint"

(Her var det viktig å slå på lyset, så vi ser hvordan ett lys virker)

Hallo, liker jo å tro at de fleste har kjennskap til disse tingene? Tilogmed jeg. Haha, morro.
"


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Sol ute, sol inne...


09.mai.2010 18:44
Kategori: My everyday Kommentarer: 27


...Sol i hjertet, sol i sinnet. Sol, bare sool. Nå skal jeg gå tur og bare nyte det fine søndagsværet.
Sol og skyfri himmel? Check. Ipod? Check. Solbriller? Check.
 To late bestevenninner som nekter å bli med? Dobbeltcheck. Haha.


Skitne speilbilder er jo alltid like koselig :-D


Ha en fin søndag, dere!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


1.Mai-tur


30.apr.2010 18:52
Kategori: My everyday Kommentarer: 23


Jeg skal på skutertur med kjæresten og gode venner. Har pakket med lavvu, varme klær og masse god mat og godis. Det har vært nydelig vær i hele dag, krysser fingrene for at det varer hele helga. Har dere noen spesielle planer for 1.Maid? Tudeluu :-)


Jeg og lille moppen min, Kela. Meg til venstre btw ;-)


God helg!


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits