OUTFIT


13.nov.2011 23:30
Kategori: Outfit Kommentarer: 55


 

Hei søtinger!


Har dere hatt en fin farsdag? Mine tanker idag gikk  til de som ikke har en pappa å hylle på denne dagen,

og da spesielt til mine søskenbarn som mistet sin kjære pappa ifjor </3

 

 

Jeg på min side har nettopp kommet hjem fra praksis. Praksis på en søndag var faktisk ikke så aller verst. Først spiste vi en utsøkt middag bestående av røkt svinekam med masse herlig tilbehør, og deretter fulgte en kjøretur i byen med min veileder og noen av pasientene. Trivelige greier, klager ikke :-)

 

I går kveld skjedde det noe ubehagelig. Jeg, Lemet Heaika, Are og Kristin satt og så på Harry Potter, så hørte vi plutselig en jentestemme hyylskrike rett utenfor leiligheten. LH sprang ut umiddelbart for å sjekke hva som egentlig skjedde der ute. Det viste seg å være en jente som var dritings, hun sto og gråt og var bare helt hysterisk. Hun klarte å snøvle ut at hun hadde blitt forsøkt voldtatt på et hotell i byen, og hadde klart å stikke av. Vi prøvde å få henne til å komme inn å drikke kaffe, og tilbød oss tilogmed å ringe politiet for henne, men før vi visste ordet hadde hun stukket av.

 

Herregud, stakkars jente. Syke folk det fins her i verden, som prøver å utnytte en jente som helt tydelig er sørpe full og forsvarsløs. It`s a sick world out there....Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Kveldens partyoutfit - White dress with pink accessories


04.nov.2011 15:12
Kategori: Outfit Kommentarer: 58
Kjole fra H&M Conscious collection

Sko fra H&M

Clutch fra Bikbok 

Det synes kanskje ikke på bildet, men om denne kjolen hadde vært strammere så hadde jeg mest sannsynlig mistet pusten. Heldigvis har jeg ikke antydning til pupper (vil faktisk gå så langt å si at jeg har innoverpupper), for da hadde jeg neppe klart å skvise meg inni denne kjolen. Haha. 

 

Beklager den dårlige kvaliteten altså, blogging med iPhone.... :-)

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Dreamoutfit - Halloweenparty


29.okt.2011 22:17
Kategori: Outfit Kommentarer: 34


 

Hadde ikke hatt noe imot å gått med dette om jeg skulle på fest idag. Fint, ikke sant?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Jumpsuit - Bytte eller beholde? HELP!


24.sep.2011 22:20
Kategori: Outfit Kommentarer: 84


 

 Flere enn meg som har opplevd at klærne er såå mye finere på prøverommet, og når du kommer hjem så ser det bare helt FAIL ut? Når jeg prøvde denne på Bikbok likte jeg den så godt at jeg kjøpte den i både hvit OG svart for 300kr tilsammen. Billig! Ville egentlig ha den i vinrød (høstfarge #1<3), men de hadde ikke min str inne.

 

Uansett, så ble jeg usikker når jeg kom hjem å prøvde den på. Vet jo at hvitt egentlig ikke passer med årstiden osv, men det bryr jeg meg fint lite om egentlig :-) Hva syns dere? Like eller dislike?

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


My new white dress


07.sep.2011 13:40
Kategori: Outfit Kommentarer: 50

Fikk endelig brukt den nye (hvite) kjolen min fra Nelly i helga. Skulle ta bilde å vise den til dere, men ble mest tullebilder når vi skulle posere. Haha. Fant ganske der vi så sånn noenlunde normal ut. Men disse får duge :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Dagens outfit!


31.mar.2011 22:03
Kategori: Outfit Kommentarer: 52


 

Skjerf og skinntights - Bikbok, aviatorjakke og overknee-støvletter - H&M, veske - Fretex (ser at denne type vesker koster fleskt i vanlige kjedebutikker for tiden)

 


Alltid kult med prøveromsbilder, ikke sant? ;-) Haha. Men, men, la gå...

Er alene hjemme igjen, litt vemodig men litt koselig alikevel. Sitter å koser meg med Paradise Hotel og jordbær til kvelds. Nam. Gleder meg veldig til imorgen, for da skal vi ha avslutning på Ortopedisk avdeling der jeg har vært i praksis i 10 uker. Elisabeth skulle bake en pavlova til da. Mmmm, kake til frokost. Klinger perfekt i mine ører.  For jeg er mildt sagt et kakemonster. Ha en fin kveld dere!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


My beatiful blue dress


06.mar.2011 16:25
Kategori: Outfit Kommentarer: 31
Anbefaler alle som har en forkjærlighet for klær, som meg selv, å ta en titt på www.side2vintage.no. Der legger man ut klær, sko og accessories som ikke passer eller brukes lenger. Man kan gjøre noen fine kupp for en billig penge der. Selv kjøpte jeg denne kjolen av en jente som hadde bestilt en litt for liten str. Den er fra Nelly.com og koster opprinnelig 600-700, tror jeg. Hun solgte den for 300 kr. My favourite, elsker fargen. Vi skulle egentlig byttelåne kjoler, da jeg har flere jeg ikke bruker, men desverre hadde hun lignende kjoler fra før av.

En nyttig nettside vil jeg si. En persons søppel, en annens skatt, som det så fint heter ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


New Years Eve-outfit;-)


02.jan.2011 16:55
Kategori: Outfit Kommentarer: 20


. har veldig dårlig fantasi når det gjelder antrekk, så ender som oftest med at jeg går for en body, highwaste og belte til. Vinglet litt med å velge belte, men gikk tilslutt for den siste.

Beklager det skitne speilbildet, men det får gå for den her gangen. Må bli litt bedre kjent med selvutløserfunksjonen på det nye fancye kameraet mitt :-D


///weheartit

Til sist men ikke minst, godt nyttår alle sammen!♥ Håper og tror at år 2011 blir bedre enn året som var. Nyttårsaften feiret jeg hos to av mine bestevenninner i Reisa. Herregud, det var koselig å være med dem igjen, og ikke minst få sett Andrea og gudsønnen min, Kasper, igjen. Når vi kom dit fikk vi servert biff med soppstuing, fløtegratinerte poeteter, mais, sjysaus. Nammenam! :D Luksus sa du? ...Og etter det var det ut å se rakettene som farget himmelen og bare ønske det nye året velkommen med noen av de beste menneskene i verden.

Håper dere hadde en like fin nyttårsfeiring som meg :-)

 
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Outfit: Elsker min fuskepels fra H&M!


10.nov.2010 15:53
Kategori: Outfit Kommentarer: 22Vet at mange har ett anstrengt forhold til pels og fuskepels, men jeg på min side elsker det. Liker spesielt fargen på denne. Foreldrene og venninnene kaller meg for ett troll hver gang jeg tropper opp med mine pelsvester, men HEY, I like it ;-) Hihi! Syns det er utrolig fint over en enkel hvit skjorte eller topp.


Er fremdeles syk og godt plassert i min kjære sofa. Nå har jeg hele 3 dager fravær fra praksis, That sucks. Det begynner særiøst å spøke for Alta-turen min nå. Siden jeg ikke har skrevet ett ord på oppgaven. Blæh! Satser på å bli helt frisk til imorgen. Har veldig lyst å dra å se Trolljegeren da. Har hørt at den er bra.

Ha en fin dag dag, dere!

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


The club can`t even handle me right now


28.jul.2010 16:29
Kategori: Outfit Kommentarer: 20
Er på besøk hos Nina og Even i Alta for tiden. Koselig! Igår var vi på Amfi-senteret å kikket litt. Så var vi å tok sooool.
 Man er pent nødt til å ty til kunstig sol når det pøøøøsregner her. Crap :-( Hvis noen av dere befinner dere i Alta og vil ta sol, styr unna solsenteret på City. En jente hadde visst blitt filmet der i forrige uka. Det mangle jo ordentlig tak der, så easy access for gale stalkere. Heldigvis hadde den stakkars jenta sett det rett før hun tok av seg undetøyet. Flaks. MEN, det verste var jo at personen som filmet henne var hennes nærmeste nabo. Snakke vi klein stemning på neste nabofest eller? Haha. Sånn kan det gå :-) Nå skal jeg ordne meg litt å dra til byen en tur.


Min favorittsang for øyeblikket. Ahh,perfekt sommersang!


Btw, tusen takk for tipsene angående mobiltelefoner dere kom med på forrige innlegg. 
Ser ut til at jeg gjorde det riktige valget ;-)

Ha en fin dag,søtinger!


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Sommeroutfit: Leopard and geekybrills


15.jul.2010 21:21
Kategori: Outfit Kommentarer: 19
Fikk ikke til å få bildet større :/
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Jentekveld


11.jun.2010 22:40
Kategori: Outfit Kommentarer: 33Så utrolig kos å ha Ilala mitt på besøk. Egentlig skulle man lest til eksamen nå, meeen
når man har søskenbarnet sitt på besøk en SJELDEN gang, så må man nesten dra ut en tur. Haha :-)
Excuses, excuses.


Først må man selvfølgelig sparkle trynet ;-)Kos dere ikveld <3Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Dagens...


05.jun.2010 22:57
Kategori: Outfit Kommentarer: 50...Middag!
(NAM!)


...Facelook!


...Outfit!

Skiftet sikkert hundre gang før jeg endelig bestemte meg...

Highwaste-jeans - Veromoda
Body - H&m (kjæresten spurte om jeg sku ut i bare undertøy, hehe)
Blazer - Cubus
Smykke - Glitter
Ring - Bikbok

...Sang!


The Saturdays - Ego

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Gårsdagens outfit - flower power


31.mai.2010 16:25
Kategori: Outfit Kommentarer: 54

Minus hælene da ;p Skjørtet er fra H&m. Like it alot! Kanskje litt "dressy" for en middag hos noen venner,
 men nårskal jeg ellers få brukt sommerklærne mine? :-) Hehe. Nå er det middagstid.
Spansk gryte og eksamenslesing står på menyen idag. Wuhu!
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Dagens outfit


28.mai.2010 19:58
Kategori: Outfit Kommentarer: 28Siden jeg vet at dere bloggere er så glad i outfits, så slenger jeg ut dagens outfit, just for you ;-* Hihi!
Vi skal på visning å se på en leilighet nå. Wuhu, håper vi får den. Kos dere idag da!


Skjerf og veske - H&m
Belte - Pieces
Wedges - Dinsko


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Dagens outfit - Baseballjacket


27.mai.2010 22:21
Kategori: Outfit Kommentarer: 60


Fremlegget idag gikk kjempebra og det er sol og sommer i Tromsø.
(Derav solbrillene vet dere, høhø) O`lykke! :-)Den er fra Bikbok. Elsk <3Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hjem, kjære hjem


13.mai.2010 15:11
Kategori: Outfit Kommentarer: 53
Da var man snart klar til å starte den 5timers lange kjøreturen hjem.
Blir kjedelig å forlate det nydelige været vi har her i Tromsø for tiden. I Kauto er det jo garantert
 sørpe og elendighet all the way. Snakkes sikkert ikveld når jeg er hjemme. Tudeluuu!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Today I am wearing this


08.mai.2010 13:00
Kategori: Outfit Kommentarer: 24
Liker vi svart neglelakk, eller? I know I do. Ett lite tips til dere som bruker neglelakk: Ha neglelakkfjerner på en q-tips klart før du begynner, i tilfelle du skulle være uheldig å lakkere over underveis. Noe jeg ofte gjør hvertfall. :-D


Tights med innsydde blondedetaljer fra Pieces. Me like.


Vad tycks? Nå skal jeg til byen med mamma.
 GOD HELG!

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits