Med leggings på beina og mascara i håret


04.nov.2011 13:57
Kategori: Random Kommentarer: 12


 

 

Fikk egentlig en dårlig start på denne fredagen. Våknet kl 5 og var f*enmeg blitt syk. Crap, crap, crap, tenkte jeg. Jeg skal jo på fest idag. Tok tabletter, tok på meg ULLKLÆR og lå våken til kl 8 til jeg endelig fikk sove igjen. Våknet nettopp og følte meg heldigvis mye bedre :-)

 

 Nå sitter jeg og Inga hos meg og mimrer tilbake til nittitallet, siden vi skal på 90talls-party senere ikveld. Stikkord som dukker opp er blant annet: Spice Girls, høye platåsko, stygge knappebukser og flatt hår delt i tynne strimler og midtskill, tamagotchi-hysteriet, skoledagbøkene, leggingser på beina (!!), tatoveringssmykker, buksene med skjørt, Buffalo-skoene, de smale øyenbrynene som nesten ikke viste, neseringene, jazzbuksene (superfresht). Og hvor ble det forresten av den populære hårmaskaraen som farget håret både rødt og blått?

 

Haha. priceless.

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


CUPCAKES


14.okt.2011 13:00
Kategori: Random Kommentarer: 83


 

 

Money can`t buy you happiness.... But it can buy you cupcakes. Which is pretty much the same thing ;-)
 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Designhjelp ønskes - Help please?!


11.okt.2011 20:37
Kategori: Random Kommentarer: 5


 

Trenger hjelp til å lage nytt ENKELT design. Type grå og en header med kun navnet mitt. Er det noen snille sjeler der ute som er flink med html-koder og design generelt? Eller noen som har peiling på hvordan man setter inn gratisdesign?

 

Gjorde ett tappert forsøk på å sette inn en av Caroline Marie sine gratisdesign, men det ble bare surr. Til syvende og sist så ble det seende ut som jeg hadde fikset på bloggen i tidenes heftigste amfetaminrus - fargene var helt loco og kunne gitt alle og enhver et epilepsianfall, og bokstavene, kategoriene og innleggene var all over the place - under, over, på sidene. Så, never again fant jeg ut en gang for alle :-)

 


 Idag er jeg trøttere enn trøttest. Har gått rundt som en zombie i hele dag. På praksis var det så lite å gjøre, så måtte gå å vaske øynene med kaldt vann sånn cirka hele tiden for å se sånn noenlunde levende ut. Hadde også meldt meg på zumba ikveld, men giddet rett og slett ikke. Jaja, satser på en bedre dag imorgen. Jeg og Elisabeth skal på foredrag i forbindelse med jubileumet til praksisplassen våres, med temaer som bl.a selvmord, rusmisbruk og spiseforstyrrelser. Forhåpentligvis blir det mer spennende enn dagen idag. På kvelden skal jeg og Risten se Babycall. Den så ganske bra ut utifra traileren. Gleder meg :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


NEON


30.aug.2011 21:44
Kategori: Random Kommentarer: 18Tusen kroner til den som gjetter hvor jeg er nå. Eller ikke. Haha. Snakk om å være selvlysende i solarium. 

 

Leste så mye bra om bilderedigeringsprogrammet til iPhone: INSTAGRAM på bloggene deres at jeg måtte laste den ned og teste den. So far so good. Morsomt å piffe opp ellers så kjedelige iPhonebilder med vintageeffekter som dette.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


I belive in kissing. Kissing a lot.


28.jun.2011 21:15
Kategori: Random Kommentarer: 11
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


"Aaah, whatevaah..."


30.apr.2011 01:57
Kategori: Random Kommentarer: 10
Noen som er lei alt som heter kongelig bryllup for idag? Ser ut som at denne søte lille blomsterpiken er sånn passelig lei av all oppstyret hvertfall. Haha :-) Så skjønn....Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


...


29.apr.2011 15:54
Kategori: Random Kommentarer: 9


Har MYE å gjøre på skolen for tiden. Litt synd egentlig. Har masse blogginspirasjon for tiden :-)

 

Blogges når jeg er ferdig med eksamener......................

 


... Påskebilde ....
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


All the crazy shit we did last night, those will be the best memories


30.mar.2011 20:35
Kategori: Random Kommentarer: 6
 

Noen bilder fra venninnehelga våres sist helg. Memories :-) Miss my girls already !Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Akkurat nå....


13.mar.2011 11:15
Kategori: Random Kommentarer: 42


 


....ligger jeg henslengt i senga mens jeg........nyter noe av det beste jeg vet...

 


....og lakker neglene med min nye fancy grå neglelakk...

 
 

Så hva gjør dere?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Gullkorn fra den trønderske dynamitten


04.mar.2011 20:58
Kategori: Random Kommentarer: 5


"KÆM E KONGEN?!?!!!"

"Stay behind!

"Jeg ville lagt opp uten gull i OL. Da måtte jeg begynt å jobbe hjemme på gården, spille sjakk eller noe slikt."

"Dæm har itj sjans! Det e så lett! Barneskirenn!!!!"

"Det eneste som kan matche meg på oppløpsida er det kameraet som er der."

"Who?s the man?! I? I`m the man"

"Kor va dæm hen? Kor va dæm hen?"

"Jeg lot som jeg var veldig sliten på sisterunden. Russeren som lå i ryggen min, bet på med en gang og gikk fram og dro. Det var perfekt. Jeg burde fått en pris for skuespillet.""Hadde vært artig å smuglet Viagra-piller i maten til en av de andre løperne før ett løp som ikke var så viktig" (Og knekker sammen i latter)

"Verdenscupen er avgjort. Femmila i Holmenkollen blir det siste viktige rennet for min del. I fjor var verdenscupen spennende. Slik er det ikke i år. Man trenger ikke å sende de siste rennene på TV engang. Jeg trenger ikke flere poeng. Det blir bare å stemple inn."

"Jeg gikk ikke maks på oppløpet en gang. Jeg hadde et gir til."

"På oppløpet gikk jeg sikksakk for å holde den gale polakken (Janusz Krezelok) bak meg. Jeg forsøkte å kjøre rundt Tobias (Fredriksson) på yttersiden. Men han er en stor, nesten halvfet sprinter, så det var umulig å gå forbi."


Northug, Northug, henger på i bakken. Northug, Northug, blir du aldri kvitt ;-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Idas Dans - Lest den?


01.mar.2011 22:32
Kategori: Random Kommentarer: 8


Lillebror og jeg i helga som var :-)


1. Mars - Ny måned og nye muligheter å se frem til, eller hva? Eller, enda en dag nærmere eksamen for min del. Wuhu. Lenge leve pessimisten ;-) Er nettopp kommet hjem fra aftenvakt på Ortopeden. Travle dager nå i disse glatte tider - tiden bare flyr avgårde. Glad for at jeg ikke havnet på en avdeling der tiden nærmest står stille, som noen uheldige sjeler i klassen gjorde.

Imorgen er det en liten pause fra praksis - Da er det fagkonferanse for oss sykepleierstudenter. Programmet er fullstappet med interessante foredrag, så jeg gleder meg VELDIG. Ser spesielt frem til å høre på Gunnhild Corwin, som opplevde alle foreldres mareritt: Hennes datter fikk diagnosen leukemi da hun var 18 år. Sikkert mange som har hørt om den populære boken "Idas Dans"? Den har hun skrevet. Har lest mye bra om den på mange forskjellige blogger. Har noen av dere lest den?Nå er det Frustrerte Fruer og smoothie til kvelds :-) Kos dere!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Julens kaloriregler


28.des.2010 21:46
Kategori: Random Kommentarer: 8


Disse reglene passet helt ypperlig for min del. Har fråtset som en helt hele julen :-)

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


My own personal hairstylist!


07.nov.2010 14:53
Kategori: Random Kommentarer: 34


 

Jeg har fått min egen personlige Jan Thomas. Ikke like skjev som han, men even though. Inga nektet å bli med ut i helga, så hun meldte seg derfor frivillig til å ordne håret mitt og sminke meg. Snilling... Passet meg igrunn veldig bra, for da kunne jeg bare sitte å nippe til julebrusen min og dytte i meg smågodt mens hun tok seg av alt. Haha :-)

Btw, bare overse den rotete bakgrunnen! ;-) Roteboden min<3

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Gamle fotografier - Meg som liten


30.okt.2010 21:50
Kategori: Random Kommentarer: 9


Jeg og bror satt og bladde litt i gamle bilder isted. Fikk mimret og ledd litt for å si det mildt... Av bror sin velkjente bollesveis og min tid som ginger blant annet ;-) Det er utrolig morsomt å lete opp og se på de gamle bildene fra tid til annen, og le og minnes den tiden som var, syns jeg. Samtidig er det litt vemodig og trist, for mange av de på bildene er ikke blant oss lenger idag. Men da blir de gamle bildene og minnene på en måte ekstra verdifulle for oss, for til syvende og sist så er de alt vi sitter igjen med etter våre kjære idag.

Uansett, tok noen snapshots av en knippe av de gamle bildene som vi har liggende. Litt selvironi må man ha?;-)

 
Høyt hår hvor? Her har jeg tatt meg friheten til å leke litt med krølltangen til mamma.


Her er jeg og Inga på klassetur i Sverige. BABES! *plystre-på* Haha.


Her er lillebror med sin velkjente bollesveis som visstnok var veldig in på den tiden ;-)


Me, myself and I.


Aww, Nina posere med 2stk puppydogs.


Haha, lættis bilde tatt fra internattia. Hvem hadde trodd at vi skulle bli kjærester noen år etter? Hihi.


Strikkeguri? En sur en sådan, ser det ut som ;-)


Bestemor og bestefar. Dypt og inderlig savn!


Marit på besøk hos meg på internatet ;-)


Min kjære pappa og mamma på deres bryllupsdag.


Kunne fortsatt til det uendelige, men tror jeg gir meg for idag :-D

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


How sweet...


29.okt.2010 22:04
Kategori: Random Kommentarer: 15


Såå koselig å komme hjem til denne lappen som hang på kjøleskapet.... :-)

Aww, SØTA!

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Bestfriends


18.okt.2010 23:18
Kategori: Random Kommentarer: 6


 
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Nightynight


17.okt.2010 23:49
Kategori: Random Kommentarer: 8


 

Da var helgen over, atter igjen. Gikk så altfor fort som vanlig. Har fri imorgen, så får en ekstra dag med helg. Herlig. Avogtil er det litt godt med turnus ;-) Imorgen skal jeg  til frisøren og sette på extansions med keratinfester igjen. Glede meg veldig, er nemlig såå lei av clip-ons nå. Greit nok, de er skånsom med håret og sånn, men det er så tungvint å sette dem på, og ikke kan man sove med de på heller.

Er forresten blitt brunette siden sist. Ser ikke så møk ut på dette bildet, i virkeligheten er det mye mørkere. Godt med forandring. Dessuten... Brunettes have more fun ;-) Hihi.

Nå skal jeg snuble i seng... Godnatt`a dere <3

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Make a wish!


15.sep.2010 00:02
Kategori: Random Kommentarer: 7


Make a wish and just simply belive!
I could really use a wish right now........ <3


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Lady Gaga provoserer - IGJEN !


14.sep.2010 11:23
Kategori: Random Kommentarer: 28What else is new? Hehe. Denne gangen provoserer hun dyreaktivister pga hennes særdeles... kremt... 
spesielle og KJØTTFULLE antrekk. Hun troppet nemlig opp på en prisutdeling ikledd ett antrekk lagd av rått kjøtt. 
Den dama finner stadig på nye måter å sjokkere. Grunnen til at hun valgte å gå med det var rett og slett for å protestere mot at damer i showbiz skal behandles som ett stykke kjøtt.


Hva syns dere - yeyy or neyy? :-DCopyright: I n g e r L i s b e t h ©


Me right now!


03.sep.2010 21:13
Kategori: Random Kommentarer: 7DØGNVILL!


Haha, nyter en rusbrus mens jeg venter på verdens tregeste jenter ;-)


God helg, folkens!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Endelig er den miiiin!


30.aug.2010 12:53
Kategori: Random Kommentarer: 17Har ventet leeenge på den.....Og endelig er den min. Snakker selvfølgelig om min kjære iPhone 4.
Var på nære nippet at jeg ikke fikk den. Den var blitt lovt bort til en annen. Men takket være søskenbarnet
 mitt, Tor Johnny, som jobber på Telering Xpress, så ordnet det seg. Snilling :-)

Til dere som har iPhone.. Lurer på en ting, hvordan kan man blogge med den?
Kommer meg inn på bloggsiden min, men får ikke til å laste opp bilder.


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Verdens beste jente har bursdag


23.aug.2010 22:55
Kategori: Random Kommentarer: 12I dag har verdens BESTE venninne bursdag! Gratulerer så mye med dagen, Inga. Skulle så inderlig ønsket at
vi kunne feiret denne dagen med annet enn eksamenspugging og medikamentregning :-(
Men vi tar det igjen på Døgnvill. Chamillionaire, here we come ;-D haha.

Uansett... Denne jenta har vært min klippe og bedre halvdel, siden førskolen.
Mang en venner har kommet og gått gjennom årene. Men hun har vært der, gjennom tykt og tynt.
Utrolig takknemlig for det. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg, min dyrebare <3Noen av bildene jeg fant av oss på facebook. Og nei, vi liker ikke å være normal på bilder. Høhø.Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Reasons why I like you


28.jul.2010 15:18
Kategori: Random Kommentarer: 9
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hvilken mobil anbefaler dere?


26.jul.2010 23:28
Kategori: Random Kommentarer: 27


Jeg hadde egentlig forhåndsbestilt en iPhone4, og gledet meg stort til den kom ut her i Norge.
Desverre så fikk jeg beskjed av søskenbarnet mitt som jobber på en telebutikk at det er laaaange køer til den
 telefonen over hele landet, og siden jeg var så treg å forhåndsbestille den så kan jeg ikke regne med å få en med det første.  Kjedelig, men kanskje likegreit. Med tanke på at det bruker å være masse feil på telefoner som akkurat er kommet ut :-) Husker sist gang jeg kjøpte en mobil når den akkurat var kommet ut. Tabbe deluxe.
Det var feil med absolutt alt på den.

Akkurat nå har jeg en snerten liten sak fra typ 1.verdenskrig, som jeg er rimelig lei av :-D
Fant denne til under tusenlappen på den geniale netsiden Netonnet. Ikke så verst pris for en ulåst telefon
med 5megapixelkamera og touchscreen. Egentlig er jeg litt skeptisk til telefoner uten qwertytastatur,
men denne så jo helt grei ut, og kommer også godt ut på testene :-) Hmmm, må vurderes!
Vil ha :-D
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Wuhu - Londongaver


08.jun.2010 23:20
Kategori: Random Kommentarer: 24


Min kjære bror har vært på klassetur i London. Da hadde han med seg litt ting og tang til oss her hjemme også.
Snilling ;-*  Når det gjelder meine gaver så mistenker jeg nesten at han fikk litt hjelp av jentene i klassen? ;-)

En søt rosa tee, øredobber og godis.


Og sist men ikke minst.... Denne coole t-shirten :-D Hihi!


Snill bror jeg har. TAKK!Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Sydenfeber


28.mai.2010 17:10
Kategori: Random Kommentarer: 12Har så utrolig sydenfeber for tiden. Sitter å ser etter billige billetter, selvom jeg egentlig skulle ha sittet
å lest til eksamen. Men det klarer jeg bare ikke akkurat nå, når det er så nydelig vær.
Forhåpentligvis får jeg noen av girlsan mine med meg. Krysser fingre og tær.
Kjæresten min gidd ikke syden i sommer så han må jeg utelukke. Hadde vært så utrolig herlig
og ikke minst motiverende ha en reise å se fram til nå, midt i stresset med eksamen og sånt.

 Sol... Strand... Bading... Shopping... Fargerike drinker... Ahh, herlig.

Syns rett og slett ikke at det blir ordentlig sommerferie uten en sydentur, jeg.Og tilslutt den ultimate sommersangen i mine øyne.... David Guetta - MemoriesSukk, drømmer meg bort :-)
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Verdige vinnere i Paradise?


21.mai.2010 00:44
Kategori: Random Kommentarer: 44


Hva syns dere? personlig syns jeg det var en kjedelig finale. Ingen tvist og INGENTING!
 Hadde jo gjort det mye mer spennende hvis Triana plutselig hadde sagt det hun alltid gjør før det skjer noe spennende: "MEN, det er alltid en tvist her på Paradise Hotel..." Også hadde Victoria kommet inn ellernoe.
Det hadde vært priceless Hehe :-) Neida. Tine er helskjønn, glad hun vant.Så har jeg og Lill vært snill og tegnet oss selv på tavlen på praksisplassen våres. Er jo bare 2 uker til vi er ferdig på praksis, så vi ville sørge for at dem har ett minne av oss hvertfall når vi er ferdig! Er vel ganske åpenbart at det er meg der til høyre. Med det tomme blikket og sprøytet i hånda. Aww!

Den nye Picasso? Think so, yes.
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Kela<3


10.mai.2010 23:40
Kategori: Random Kommentarer: 31


Lille Kelaen min <3 Ett ansikt bare en mor kan elske. Hihi. Savnsavnsavn!
Heldigvis bare 3 dager til jeg skal hjem til Kauto igjen og jeg får sett den lille skjeggepettern igjen  :-)


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Kjendisstalker?


06.mai.2010 21:07
Kategori: Random Kommentarer: 13


Inga er veldig glad i å omgås kjendiser, det er ingen hemmelighet.
Men av og til spør jeg meg selv, er hun egentlig en stalker i fåreklær...? ;-)
Har flere bildebevis som tyder på akkurat dette. Just look for yourself!

Hun begynte fint med Truls Svendsen fra Senkveld.... (Som for øvrig trodde han var Guds gave til kvinnene)
Dritings som han var, så falt han selvfølgelig i fella og visste ikke at han bare var oppvarming for Inga :-/ Gunn prøver seg med en sexy trutmunn der til venstre i håp om å stjele han bort fra Inga, uten hell naturligvis. Dama er jo hardcore.Så bestemte hun seg for å satse høyt å ikke bare gå etter utseendet, noe hun åpenbart gjorde med Trulsemann. Hun ville ha noen som også fikk henne til å le. Da var jo Kristian Valen det klare valget.
Dere ser jo hva han sier mens han peker på henne? "She`s the one" ser det ut som hvertfall.


Så skjøt hun da gullfuglen med den lokale fotballstjernen, Morten Gamst Pedersen. Snakker vi ny fotballfrue?


Hvem blir den neste? Alexander Rybak....? ;-)

(Haha, sorry Inga, måtte bare.)


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


UKENS


30.apr.2010 18:26
Kategori: Random Kommentarer: 9


Ukens kjøp...

Highwaste-skjørt fra Bikbok - 200kr! Ser ikke så fin ut på bildet, men den er superfin på.

Ukens person....

Hvem andre enn Tromsøgutten Toby Barth? Back in paradise, and we like it.

Ukens inspo...

Klassisk med røffe detaljer som utgjør hele antrekket.

Ukens sang...

Jason Derulo - In my headCopyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits