Daddy


13.nov.2011 22:46
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 14


 

 

 

Daddy, I may find my prince, but you will always be my king


Pappaen min betyr alt for meg. han er alltid der, på godt og vondt. Han gjør alt for at jeg skal ha det bra, og gir meg alt jeg trenger, ikke bare i form av penger ;-D Omsorg, tålmodighet og farskjærlighet - Ingen pappa i verdens land er så god som han, og ingen har så dårlig humor som vi to har. Mang en gang har mamma og broren min bare himlet med øynene og ristet oppgitt på hodet når vi to stadig brilljerer med vår tørre humor. Jeg snakker nok også for min lillebror når jeg uttrykker min kjærlighet til deg, for i våres øyne er du verdens beste pappa. Takk for at du er den du er :-)Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Confession #1 - My celebritycrush


09.nov.2011 18:51
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 48


 

 

 

BRUNO MARS

 

 

MY OBSESSION WON`T LET ME LEAVE....

 


Hvem er din...?
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


One day


07.okt.2011 15:19
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 29


 
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


That feeling...


26.sep.2011 23:03
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 39


 

 
//justlittlethings.net
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Promise me one thing!


22.sep.2011 20:35
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 42


 

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Favourite picture


12.sep.2011 13:45
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 32


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


8 av historiens latterligste slankemetoder


09.sep.2011 11:20
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 23


 

 

Sunt kosthold og mosjon er den beste veien til en sprek kropp. Men noen insisterer på å hive seg på de nyeste slankediettene. Her er historiens 8 teiteste slankekurer.

 

Tornerose-dietten
Elvis skal ha vært en stor fan av denne dietten, som kort og godt går ut på å tylle i seg sovemedisin og deretter sove. Lenge. Teorien er at hvis du sover, får du heller ikke stappet i deg mat, og vips går du ned i vekt. Dessverre har ikke kroppen så godt av å bedøves i flere døgn i strekk, og når du først våkner, vil kroppen lagre fett som aldri før.

 

 

Brille-dietten
Denne krever at du skaffer deg et par briller med blått glass. Teorien her er at det blå glasset får maten din til å se mindre appetittvekkende ut, og at du dermed spiser mindre. I tillegg skal fargen blå dempe hungeren. Spørsmålet er om det faktisk fungerer, eller om du bare blir sittende og se dum ut med blå briller. Kanskje man bare skulle forsynt seg med en mindre porsjon, og latt brillene ligge?
Såpe-dietten

Denne dietten går ikke ut på å spise såpe, selv om det sikkert hadde vært vel så effektivt. Nei, her siktes det til en spesiell slankesåpe, som etter sigende skal vaske vekk kiloene mens du står i dusjen. Ifølge produsentene skal såpen bidra til å «draw fat deposits from the users body while they`re showering». Javisst.Bomullsdott-dietten
Skal det være litt sitronsaft til den bomullsdotten din..? Denne dietten går ut på å spise bomullsdotter. Dottene skal fylle magen, så man slipper å være sulten, samtidig som bomullen inneholder svææææært få kalorier og mye fiber. Bi-effektene antas å være hard mage, i tillegg til at du fremstår som en komplett idiot som bare har bomull mellom ørene.


Bendelorm-dietten
Hvis du spiser for to og ikke er gravid, kan du jo for eksempel skaffe deg en bendelorm å dele maten med..? På begynnelsen av 1900-tallet ble det solgt slankepiller som ble sagt å inneholde disse små sjarmørene, som skulle gi en slank kropp på rekordtid. Men å gå til anskaffelse av mark i magen for å gå ned i vekt? Neitakk.
Babymat-dietten
Jennifer Aniston sverger visstnok til denne dietten, som går ut på å spise små glass med babymat til alle måltider. Jeg kan ikke skjønne annet enn at man går ned i vekt hvis man spiser en matmengde som er beregnet på en baby, men vi tviler på at det er sunt eller spesielt spennende. Alle som har smakt på babymat skjønner hvorfor..urk!
Tygge-dietten

Det er ingen tvil om at det er smart å tygge maten før man svelger. Men det er kanskje ikke nødvendig å tygge hver bit 32 ganger før man bøyer hodet tilbake og lar maten gli nedover i halsen som en grøt. Ifølge tyggedietten skal dette bidra til at man går ned i vekt. Det gjør man kanskje, men det er i så fall fordi man blir så møkka lei av å tygge at man hopper over måltider for å slippe all tyggingen.

 

Kake- og kåldietten
Denne høres i utgangspunktet ikke så vanskelig ut: Du kan spise så mange kaker du vil! MEN: For hvert kakestykke du spiser, må du også spise et helt kålhode.. Hmm, plutselig var ikke denne dietten så fristende likevel....


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Good friends are like stars


30.aug.2011 12:33
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 51


 

Good friends are like stars.

You don`t always see them, but you know they are always thereCopyright: I n g e r L i s b e t h ©


She doesn`t care...


14.mar.2011 19:40
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 38


 

 

..if you call her and
wake her up in the middle of the night.
She hates arguing, but you know she's good at it.
She's terrified of the dark,
but when she thinks of you, she smiles.
She laughs at your jokes even if they're dumb.
She loves the way you look at her,
and she wouldn't change that for the world.


 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Dagen da deres unge hjerter sluttet å slå og deres øyne lukket seg for alltid...


07.mar.2011 23:38
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 23


Torsdag formiddag ble det kjent at 9 ungdommer var blitt meldt savnet etter å ha kjørt seg bort på snøscooter i Porsanger i Finnmark. 7 av de 9 ble funnet natt til fredag. Kort tid etter ble det klart at 3 av dem hadde mistet livet.

 

//Bilde fra støttegruppa på FB.


Jeg er sterkt preget av den ulykken, selvom jeg ikke kjente noen av dem. Mer preget enn jeg noen gang kunne ha trodd at jeg skulle bli. Ser på bilder av dem på støttegruppa på Facebook. Klarer knapt å høre noen prate om ulykken uten at tårene presser på. Tenker på vennene, kjærestene, familien og foreldrene deres. Tenk å være forelder å overleve sin egen barns begravelse. Tenker på Andreas` siste ord: "Jeg dør vel nå, jeg vil ikke dø, jeg er ikke klar for å dø", så satte han seg ned på skuteren sin å døde der. Selvfølgelig ville ikke han dø, han var jo bare 18 år og med hele livet foran seg. Men han var en fighter og holdt motet oppe til siste slutt, for da de andre begynte å gi opp, satt Andreas og bokset i lufta og klappet og sa "De kommer til å finne oss. Vi skal overleve det her." 1 time før redningen kom, så ga hjertet hans opp og sluttet å slå.... Lurer på hvordan det er det for foreldrene å vite det og måtte leve med det resten av livet? Ett levende mareritt som aldri vil ta slutt, vil jeg tro.

 

Alt jeg kan si er at dette skulle aldri ha skjedd. De skulle jo bare dra å underskrive navnet deres på en hytte 5 minutter unna. Det var også grunnen til at det var så tynt kledd. Alt av skuterklær og varme klær hadde de latt bli igjen på hytta. For hvem hadde vel trodd at den verste stormen i manns minne skulle overfalle dem iløpet av en 5 minutters skutertur? Av og til så tenker man om det fins en Gud. For hvilken Gud er det som lar sånt skje? Urettferdig.

 

 

Hvil ifred....Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Just a little note...


06.mar.2011 18:40
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 26I can`t escape the feeling... It keeps coming back. The sound of missing you.
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


I realized something today....


26.feb.2011 12:45
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 4


 

I realized something today!

No matter how you try to plan your life, life has a plan for you all on it`s own... Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Tenner 5 lys idag...


08.jan.2011 16:53
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 5


 

Only given a short time on this earth
You gotta make each moment worth something beautiful
You gotta give every bit of you for the love
Half just won't do. ♥

Tenner lys for de omkomne og dem som er skadet i ulykken i Lavangsdalen.

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Apologizing


14.nov.2010 19:40
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 15


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Sometimes...


02.nov.2010 22:46
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 10


 

Sometimes pain becomes such a huge part in your life that you expect it to always be there. Because you can`t remember a time when it wasn`t there. But then one day you feel something that feels wrong. Only because it`s so unfamiliar. And in that moment you realize....

You`re happy!


.......Med de ordene sier jeg godnatt og sov godt <3

  Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Følelsen av savn


23.jul.2010 14:25
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 66Har dere noen gang hatt følelsen av å savne noen så mye at det gjør vondt innvendig...?

Ditt smil forsvinner som dugg for solen bare av å tenke på den personen... Å høre navnet til personen...
Å se bilder av personen.... Å høre på sanger som minner deg om den personen... Det gjør til og med vondt å
tenke på minnene du har hatt med personen, både gode som vonde. Tanken på at du aldri skal få snakket eller vært
med vedkommende noensinne igjen tærer inni deg som en kniv som vries rundt og rundt, og det føles som at hjertet blir delt opp i tusen biter </3 Du begynner å tenke på ting du skulle ha sagt, men som forble usagt... Angre på ting du har sagt, som skulle vært usagt.

Nå er det ikke snakk om meg selv personlig, men tenker ofte på de rundt meg som har opplevd å miste en de har kjær.
Unner ingen en slik smerte. Mennesker blir blir borte før du vet ordet av det, sett pris på dine nærmeste for hver dag som går. Cause in the end of the day, you won`t regret it :-)


Missing someone is your heart`s way of reminiding you that you love them :-)
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Er Ida Wulff virkelig forsvunnet eller er det bare en pr-stunt?


09.jun.2010 00:35
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 34


Var nettopp innom en av Norges største blogger - idawulff.com. Der står det følgende:

"Ida her! Som dere kanskje har fått med dere var Ida Wulff og jeg på en forhåndsvisning av attraksjonen ?Nightmare? på Tusenfryd i dag. Meningen var at vi skulle dra til hotellet etter morroa, men da jeg kom ut av spøkelseshuset, fant jeg ikke Ida noen steder. Kom akkurat tilbake til hotellet, og har prøvd å ringe Ida 1646046 ganger, men tlf er ikke til å nå. Syns selvfølgelig det er litt rart at hun ble helt borte, trodde først det var en spøk ettersom vi var inne i et psyko skummelt spøkelseshus, men etter noen timer begynner jeg selvfølgelig å lure." Videre står det at Tusenfryd har searchet hele spøkelseshuset uten å finne Ida, så de har nå kontaktet ett medium i håp om å finne Ida.

Hva tror dere, har Ida virkelig forsvunnet i løse luften eller er det ett pr-stunt?

For å være ærlig så vet ikke jeg hva jeg skal tro. Er det noen som faktisk gidder å lyve om noe sånt? Andre enn Kissie da. Haha.
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Mine erfaringer med tannbleking


08.jun.2010 21:42
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 20Har sett at det er utrolig mange bloggere der ute som bestiller tannbleking fra nett. Det er også mange som blir sponset mot at de reklamerer for produktet i bloggen deres. Tenkte jeg skulle fortelle dere om mine erfaringer med det.... :-)


Hvis man først skal bleke tennene så bør man virkelig gjøre det hos en profesjonell som har peiling på hva han/hun driver med. Det blir jo selvfølgelig dyrere, men da er man hvertfall garantert ett bra resultat. Trust me, snakker av erfaring. Brukte en del tannbleking  da jeg var en del yngre. Husker spesielt en påske... Da hadde jeg bleket tennene dagen før jeg skulle dra på fest. Hadde selvfølgelig fulgt bruksanvisningen nøye og vært veldig påpasselig med å ikke la den være på altfor lenge. Morgenen etter når jeg sto opp trodde jeg jo at alt var fryd og gammen, og at jeg hadde det colgatesmilet. Helt til mamma så litt rart på meg og fikk latterkick. Begynte selvfølgelig å stusse på hva i alle dager det var og sprang bort til speilet. Leppene mine hadde hovnet opp iøpet av natta. Ifølge mamma så jeg særiøst ut som DONALD DUCK. Hmrf, makan til frekkhet skal man lete lenge etter ;-) Det var ikke langt fra sannheten hvertfall, det skal hun ha.

Desverre så var ikke det det eneste. Tannkjøttet rundt tennene  mine hadde mistet all farge og blitt helt hvitt. I tillegg gjorde det kjempevondt når jeg drakk og spiste noe de første dagene. Det som da hadde skjedd var at blekingen var altfor sterk, og langt ifra forsvarlig til hjemmebruk. Den hadde  "etset" bort alle emalje på tennene og tannkjøttet. AUTCH!?
                                         

Så mitt råd til alle dere som får tilbud om å bli sponset av Dentawhite osv,osv... Ikke gjør det!
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Sirkus - Dyreplageri eller ikke?


01.jun.2010 19:04
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 44Det diskuteres heftig om hvorvidt sirkus er dyreplageri eller ikke.


Jeg for min del er sterkt imot det. Spesielt etter at jeg så denne filmen der NOAH i samarbeid med Animal Defenders International har filmet forholdene for dyrene på forskjellige sirkuser i Norge og rundt om i verden. Kjenner jeg dør litt inni meg av å se hvordan de stakkars dyrene lider. Vi mennesker er noen hjerteløse, kyniske skapninger. For når ble egentlig mishandling av dyr betegnet som aksptabel underholdning? Å ta ville dyr fra sine normale og vante omgivelser for så å piske dem til blods til de gjør som man vil. Nedverdigende for dyrene, underholdning for oss. Fysj, det er til å spy av. Det er ikke naturlig for elefanter å sette seg på en stol og balansere på to ben. Den som tror at VILLE dyr gjør sånne triks uten noe form for tvang eller makt, lever i sin egen lille rosa boble... Desverre!

Anbefaler alle å se denne filmen. Tro meg, du kommer ikke til å angre!

Det er mange som ikke er klar over hvordan dyrene blir behandlet på sirkus. Jeg var hvertfall ikke klar over at det er så ekstremt. Synd, men sant. Derfor syns jeg det er utrolig bra at NOAH har tatt affære for å belyse ett såpass viktig tema som dette.Sirkus Merano var jo her i Tromsø i forrige uke. Leste i Nordlys at mens billettsalget foregikk,
så sto ett titalls demonstranter utenfor. Da kom selveste sirkusdirektøren å begynte å kjefte og dytte dem bort.
 Han prøvde tilogmed å få publikum til å hjelpe han å å få fjernet dem. Selvfølgelig var det ingen som hjalp han, for alle så jo at demonstrantene ikke var til skade for noen. Shame on you, Mr.Merano! Alle har da vel å ytre sin mening?
Så var det en smarting som hadde sendt inn en leserkommentar til denne saken: "Slutt å syt. Dyrene har det flott på sirkus. Tenk på alle plassene de får se og oppleve." Javisst, ser det jo for meg at dyrene ser seg rundt i de knøttsmåe burene sine og tenker: "Fysøren, for en fin natur og idyllisk landskap det er her i Norge, litt andre boller enn hjemme i Afrika for å si det sånn." Hvor realistisk er ikke det liksom?:-)  Neineinei, jeg stemmer nei til at forsvarsløse dyr skal måtte lide hele livet deres for at vi mennesker skal bli underholdt en times tid.Hva er deres meninger omkring dette?Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Minner


14.mai.2010 11:23
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 26Det finnes ting som aldri skulle ha skjedd,
ord som aldri skulle blitt sagt, følelser jeg ikke fatter at eksisterte
og mennesker jeg skulle ønske jeg aldri hadde møtt...

Men så er det også minner jeg aldri kommer til å glemme,
ord som alltid er i hjertet mitt. Følelser som aldri dør
og mennesker jeg ikke kan leve uten ♥Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


After the rain comes the sun


09.mai.2010 01:39
Kategori: Tanker og meninger Kommentarer: 25


Noen ganger skjer det ting i livet, som får deg til å stoppe opp å tenke. Du stiller deg spørsmål som:
 "Fins det overhodet noe rettferdighet her i verden?" og "Hvorfor skal gode mennesker bli påført smerte?
"
Du begynner å tvile og dvele på ting du kanskje har vært helt sikker på før. At alt som skjer her i verden har en hensikt.
At alt har en mening. For har det virkelig det...?

Jeg ser at du har det vondt, men er smertelig klar over at det er ingenting jeg kan gjøre for å hjelpe deg. Hadde gjort alt for å se ett ekte og oppriktig smil i ditt vakre ansikt. Istedet ser jeg et kort og tappert smil fylt av sårhet som forsvinner så fort livet gir deg nye nederlag. Man føler seg utilstrekkelig og hjelpesløs idet man innser at det eneste man kan gjøre er å la det uforutsigbare livet gå sin gang. Den eneste trøsten jeg kan bidra med er at det alltid kommer solskinn etter regnfulle dager. Man må oppleve noen nedturer i livet for å oppleve og sette pris på oppturene. Dette vil da innebære å ta noen turer i dype, mørke daler som disse, for så å begynne reisen oppover igjen til lykke. Ekte og pur lykke


///weheartit

Jeg har meldt meg som organdonor.
Vil oppfordre alle til å ta stilling til organdonasjon, si ja du også.
Husk: En donor kan redde syv liv.
www.organdonasjon.no

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits