NAILS


02.nov.2011 15:39
Kategori: Tips og anbefalinger Kommentarer: 36


 

Kan med hånden på hjertet si at en av mine største og ikke minst styggeste uvaner er at jeg biter negler. Spesielt når jeg er nærvøs/utilpass eller kjeder meg (Hehe, freak). Noen ganger så biter jeg neglene mine så langt ned at det gjør vondt og må bruke plaster, osv. Det er sånn cirka like lite godt som det høres ut som. Autch.  Derfor bruker jeg avogtil disse neglene fra depend. Jeg MÅ ha kort modell, for ellers kan jeg ikke skrive meldinger og da klikker jeg. Disse fra depend har akkurat passelig lengde og varer dessuten ganske lenge. Om jeg ikke drar på fjellklatring eller noe lignende da, og det er jo tvilsomt...

 Nå som vi er i psykiatripraksis så KAN jeg jo faktisk også ha lange negler og neglelakk. På de tidligere praksisene på sykehuset så var jo det helt uaktuelt, selvfølgelig. Skjønner ikke de som bruker tusenvis av kroner på å støpe negler, jeg. Haha. Fint med en liten pause fra neglebitingen da. Så lenge det varer :-)

 

 

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Hårvideo: The fishtail braid


17.sep.2011 19:35
Kategori: Tips og anbefalinger Kommentarer: 29


 

 

En tutorialvideo der vakre Lauren Conrad lærer deg å flette fiskeflette....

 

 

 

Mitt tapre forsøk på å etterligne Miss Conrad. Fail! Haha. Men siden det var første gangen jeg prøvde det så er jeg unnskyldt. Øvelse gjør mester I guess :-)

 

Litt fishbraidinspo fra weheartit...

 


 

Fine, ikkesant? :-)
 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


We heart bedhead


12.sep.2010 20:17
Kategori: Tips og anbefalinger Kommentarer: 7Dere har vel alle hørt om Tigi Bedhead? Det er desidert en av mine favorittmerker innen hårprodukter, her er noen av bedhead produktene mine.Lukten er helt himmelsk, og det er vel en av hovedgrunnene til at jeg liker serien så utrolig godt. Den lilla flasken, Superstar, skal påføres i fuktig hår før man føner det og skape volum. Me like!

Har dere prøvd Bedhead før? :-)

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Blogganbefaling


14.aug.2010 02:37
Kategori: Tips og anbefalinger Kommentarer: 6
Er du som meg og liker å se på fine og inspirerende outfits? Eller mangler du inspo i klesfronten?
Vel, da er dagensoutfit.blogg.no bloggen for deg. Har fulgt med bloggen helt siden den startet, og er blitt helt hektet. Der finner man outfits i alle kategorier og for enhver smak. Digger også selve konseptet med at alle kan sende inn sine outfits! Like it alot. :-)


Har du vært innom dagensoufit?

Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Regines bok


05.aug.2010 21:59
Kategori: Tips og anbefalinger Kommentarer: 15Litt lat med blogging for tiden... Sorry, Nina ;-) Haha! Jeg og bror er alene hjemme nå, og alt vi gjør er å sitte på nett, se på tv og spise. What a life! Heldigvis skal jeg snart tilbake til Tromsøby - byen i mitt hjerte. Skal bli godt å komme seg inn i daglige rutiner igjen. Men skolen er en annen sak, though. Er ikke mye motivert til å lese til eksamener nå om sommeren. Kjenner jeg blir smådeprimert av å lese statusoppdateringene til skolelysan i klassen som har begynt å forberede seg for fullt allerede. Misunnelig, jeg? Noooo. Okej, ja.Forrige helg var jeg på besøk hos Maria i reisa... Hun hadde kjøpt boken jeg lenge har villet kjøpe: Regines bok.
Nådde å lese en del av den iløpet av helga, og må bare si at jeg ble helt speachless.

Regines historie er så dyp og rørende at man bare blir sittende å tenke på den leeeenge etterpå. Virkelig en bok til ettertanke.... I tillegg til Regines egne blogginnlegg, så er boka også fylt av kommentarer hun har fått av leserne sine, og personlige tekster som hennes nærmeste familie og venner har skrevet. Skal absolutt kjøpe boken selv :-)

Har dere lest den? Hvis ikke, do it!! :-)
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


To herlige sommerparfymer


09.jul.2010 23:48
Kategori: Tips og anbefalinger Kommentarer: 17


Disse to parfymene kjøpte jeg på taxfree da vi var på ferie. Er du som meg og liker lette og sommerlige dufter,
så er disse virkelig til å anbefale. Hvis ikke så blir du mest sannsynlig bare kvalm av den søte duften (som Inga, haha)
Mmmm, jeg elsker de hvertfall! :-)


Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


Dagens anbefaling: Mascara


04.mai.2010 23:47
Kategori: Tips og anbefalinger Kommentarer: 10


Snille mammaen min kjøpte en ny mascara til meg da jeg hadde klart å glemme all sminken min til Masi sist gang jeg var der. Da valgte hun den her, Vibralash mascara fra Isadora. Det er en batteridrevet mascara som gjør at børsten vibrerer med 3 forskjellige hastigheter, og dekker vippen 360grader. Altså rundt hele vippen.
Nå har jeg brukt den en stund, og dannet meg en mening om den. Først lurte jeg på hvordan man fikk på vibreringen, men det fant jeg fort ut. Det var en beskyttelseshette over der knappen satt, slik at den ikke skrur seg av og på i hytt og pine. Clever! Personlig foretrekker jeg å bruke den første hastigheten, de andre ble litt voldsom for min del. Ellers så gir mascaraen både lengde og separerer vippene veldig bra. Hvis du vil ha volum, så kan det være smart å kombinere denne med en build-up mascara. Syns ikke denne ga så mye volum.

Hvilken mascara bruker du?
Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits