Ukens: YEYY & NEYY


03.okt.2011 22:13
Kategori: Yeyy & Neyy Kommentarer: 48


 

 

Ny kategori på bloggen: Yeyy and neyy :-) Denne skulle egentlig postes på søndag, men har vært bortreist i helga.

 

DEN NYE SANGEN TIL RIHANNA

Den er hothothot. Hva kan man si? Alt den jenta tar på blir til GULL! Totally addicted.

 

Rihanna feat Calvin Harris - We Found Love

 

BURGUNDER

Superfin høstfarge som virkelig er i motebildet for tiden. En oversized burgundy knitted enser med ditto lepper syns jeg er SUPERLEKKERT for de som kler mørke lepper.

TANGERUDBAKKEN BORETTSLAG

Endelig ny sesong og gledelig gjensyn med den herlige gjengen. Fine mennesker med hysterisk morsomme gullkorn til tider. Hvis alle hadde vært som dem så hadde det ikke vært krig i verden. Snill og god tvers igjennom - og sånt liker vi jo?! Ihvertfall jeg.
ØYENBRYN SOM PEKER RETT OPP

Looken som får deg til å se konstant overrasket ut er ikke spesielt kledelig på noen. Det kan riktignok være en fordel når man faktisk blir overrasket og vil understreke det med øyenbrynene, men ikke ellers. Hehe. Men det er min mening, og hvis du følte deg truffet nå er det kanskje på tide med en runde med pinsetten.......?

ASHTON KUTCHER I TWO AND A HALF MEN

Don`t get me wrong, syns Kutcher egentlig er smokin` hot, men som erstatter for Charlie Sheen? Not so much.... Var bare kleint å se på syns jeg. Jeg tipper EN sesong max. Come back, Charlie Sheen!

 GUTTER SOM BRUKER TIGHTS

Kommer bare ikke over hvor stygt det er med gutter med sykkelbukse og stram t-shirt. Ser ganske mange sånne på SATS. Greit nok at man vil vise at man trener, men å vise alle dine stive brystvorter og at "lillemann" peker til venstre blir vel litt i overkant for oss ufrivillige publikummere. Grøss... Det er kun OK hvis du er med i Tour De France, og det er vel de færreste (Hadde ingen passende bilder til dette punktet, forsåvidt likegreit)

 

ENIG/UENIG?

 

 Copyright: I n g e r L i s b e t h ©


BloggerenNavn: Inger Lisbeth
Alder: 24år
Bor: Tromsø

Design av

hits